WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ook een royal werkkamer? Zo zoomt Máxima!

Ook Máxima zoomt al een jaar lang heel wat af vanuit haar werkkamer. En royal en royaal is die werkplek zeker, misschien wel een schril contrast met jouw hoekje aan de keukentafel. Maar hoe klein of groot jouw thuiswerkplek ook is, met een kek behangetje en glanzend gouden tafellamp krijgt hij als vanzelf een koninklijk tintje. Zo boots je de werkkamer van Máxima na!

Koningin Máxima in haar werkkamer

Even inzoomen

Wanneer we verder kijken dan het tropische behang in stijlvol zwart-wit, de lederen bureaustoel en gouden lamp, zoomen we graag nog even voor je in op de rest van de kamer. We zien in de werkkamer van Máxima een grijze vitrinekast, verschillende fotolijstjes en een grote gouden voorraadpot in de vorm van een appel. Zit vast iets lekkers is om die ellenlange online meetings door te kunnen komen.

Wel fijn om te zien dat ook op Paleis Huis ten Bosch een stapel boeken gewoon dienst doet als ophoger voor de tablet.

En zo zit vtwonen er thuis bij

Iets minder royal dan Máxima, maar zeker niet minder stylish, zit de redactie van vtwonen er thuis bij. Na een jaar heeft het nieuwe werken niet veel geheimen meer voor ons, maar toch zitten we veel liever weer bij elkaar. Tot die tijd werkt hoofdredacteur Nicolette op haar tot werkkamer verbouwde zolder, reist chef tekst Barbara door haar huis voor een rustig plekje en zorgt redactie assistent Ivonne er achter haar keukentafel voor dat alles op rolletjes blijft lopen.

Bekijk hier alle vtwonen werkplekken, inclusief inspiratiemuur van Fietje en sta-bureau van vormgever Marleen.

nog meer: werkkamer