Nu verkrijgbaar: vtwonen special DIY 04

beeld vtwonen Beeld

Of je nu twee linkerhanden hebt of een kluswonder bent: in alweer de vierde vtwonen DIY special vindt iedereen een zelfmaker om mee aan de slag te gaan. Van stijlvolle greepjes voor de keukenkasten tot praktische hack voor de Ivar-kast.

Lees verder onder de advertentie

Dit vind je in vtwonen DIY 04:

  • Aan de slag met kaarsen
  • Binnenkijken in huizen vol inspirerende zelfmakers
  • Stylist Marianne ging aan de slag met papier
  • Op zoek naar de ideale kast? Van boekenkast trolley: zo maak je ‘m zelf
  • Alle hulpmiddelen voor in de keuken

SHOP HET NUMMER
Is dit iets voor jou? Shop het nummer hier

Welke DIY’s wil de vtwonen redactie zelf mee aan de slag?

  • Contentspecialist Social Media Larissa: ‘Ik vind de Ivar-kast hack heel tof (p. 078). Hoe leuk om daarmee een lange muur te doorbreken! Ik zou ‘m in dezelfde kleur als mijn muur verven, zodat hij versmelt met het interieur. Ook in één van de binnenkijkers zag ik een mooi idee (p. 021). In hun keuken hebben deze bewoners onder het kookeiland open planken in plaats van dichte kastjes. Hierop stallen ze hun mooiste servies uit. Ik houd van mooi servies, dus houd dit idee in mijn achterhoofd voor mijn eigen keuken.’
  • Contentspecialist Anna: ‘Ik ben ábsoluut geen klusser maar heb laatst (met veel hulp) een paar planken aan de muur gehangen voor mijn boeken. Om ervoor te zorgen dat die boeken rechtop blijven staan heb ik mooie boekensteunen nodig. Laat ik daar nou nét een mooie set van gezien hebben in dit nummer (p. 060). Deze minimalistische exemplaren bevestig je aan de planken. Geniaal! Snel maar weer klushulp inschakelen…’
Lees verder onder de advertentie

Abonnement op vtwonen DIY

vtwonen DIY is onderdeel van de specials serie van vtwonen. Met een abonnement op de vtwonen specials selectie krijg je vier nummers per jaar: twee keer de TUIN en twee keer de DIY special. Wil je liever wél de DIY nummers en niet de TUIN nummers of vice versa? Bestel ze dan gemakkelijk en zonder verzendkosten online! Houd onze website, nieuwsbrief en social media-kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Meer leesplezier met de vtwonen specials

Wie de eerdere DIY specials heeft gemist maar wel flink geïnspireerd is geraakt van dit nummer kan vtwonen DIY 02 en vtwonen DIY 03 online bestellen. Alvast tuinplannen maken voor de komende herfst? Laat je inspireren door de TUIN specials. Zowel TUIN 01, TUIN 02, TUIN 03 en TUIN 04 zijn online te bestellen en worden zonder verzendkosten bezorgd.