Nu te bestellen: vtwonen DIY 03

beeld vtwonen Beeld

Kluswonder of niet: met de DIY special van vtwonen kan iedereen zelf aan de slag. Van boekenrek tot speelgoedkist en wandbureau: voor iedere plek in huis is er een project te ontdekken. Wel 47 DIY-projecten vind je in vtwonen DIY 03. Bestel vtwonen DIY 03 gemakkelijk en zonder verzendkosten online. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje:

Lees verder onder de advertentie

Dit vind je in vtwonen DIY 03:

  • 47 prachtige DIY-ideeën: van line art tot masterclass Japandi
  • Oud in een nieuw jasje: ontwerpen met sloopmateriaal
  • Binnenkijken in een huis vol Scandinavisch maatwerk
  • Zelfgemaakt keukengoed
  • Zagen, monteren, beitsen: de kracht van contrast

Abonnement op vtwonen DIY

vtwonen DIY is onderdeel van de nieuwe specials serie van vtwonen. Met een abonnement op de vtwonen specials selectie krijg je vier nummers per jaar: twee keer de TUIN en twee keer de DIY special. Wil je liever wél de DIY nummers en niet de TUIN nummers of vice versa? Bestel ze dan gemakkelijk en zonder verzendkosten online! Houd onze website, nieuwsbrief en social media-kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Lees verder onder de advertentie

Meer leesplezier met de vtwonen specials

Wie de eerste DIY special heeft gemist maar wel flink geïnspireerd is geraakt van dit nummer kan vtwonen DIY 02 online bestellen. Alvast tuinplannen maken voor de komende herfst? Laat je inspireren door de TUIN specials. Zowel TUIN 01, TUIN 02, TUIN 03 zijn online te bestellen en worden zonder verzendkosten bezorgd.

Bron: vtwonen diy 03