WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nu te bestellen & gratis thuisbezorgd: vtwonen nr. 02-2021

Het nieuwe nummer van vtwonen ligt weer op de mat. Geen abonnee? Bestel dan gemakkelijk een losse editie (gratis thuisbezorgd!). Deze keer in vtwonen nr. 02-2021: inspiratie uit de stad: van staal tot beton, 5x binnenkijken in stadshuizen en alles over de nieuwste slaapkamertrend. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Rock the city:

  • Nachtleven: alles over de nieuwste slaapkamertrend
  • Nieuw! Lees de column van Carolien Spaans
  • Binnenkijken in 5 prachtige stadshuizen
  • Styling: van stoer staal tot steen en beton
  • DIY’s in small, medium & large
  • Keukenknallers om van te smullen

Binnenkijken Special

Los te bestellen: de vtwonen Binnenkijken Special. In de Binnenkijken Special draait alles om een mix & match van stijlen. Van industrieel tot romantisch: de bewoners van de 10 huizen in deze binnenkijken-editie hebben het combineren van woonstijlen tot in de puntjes onder de knie. Laat je door hen inspireren en bestel de ‘Binnenkijken Special’ nu alvast online. De special is ook nu te koop in de winkel. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje:

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of vtwonen een mooie aanbieding voor jou heeft en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je niet alleen iedere maand kans op een fijn wooncadeau, je geniet ook van extra korting op andere abonnementen van DPG Media en op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek. Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.

nog meer: vtwonen magazine