Nu te koop: vtwonen nr. 12-2020

Het nieuwe nummer van vtwonen ligt weer op de mat. Geen abonnee? Koop een losse editie. Deze keer in vtwonen nr. 12-2020: let it glow.

Staying home for Christmas:

  • Shop comfy bedtextiel en kleurrijke cadeaus
  • Vleugje magie: styling sprookjesachtig kersthuis
  • Binnenkijken in huizen vol feestsfeer
  • Dossier: duurzame verlichting
  • DIY’s van kersthangers tot stoelombouw

Bijlage: vtwonen Feest Styling

Bij vtwonen 12-2020 vind je als leuke extra de feestspecial! Maak het huis helemaal kerstproof met 52 pagina’s vol inspiratie, stylingtips en feestelijke DIY-ideeën. Van kandelaars van klei en sneeuwbalslingers van stof tot een houten ster van goud garen: stuk voor stuk kleine ideeën met een groots effect.

Binnenkijken Special

Nieuw en los te bestellen: de vtwonen binnnekijken special. In de nieuwe Binnenkijken Special draait alles om een mix & match van stijlen. Van industrieel tot romantisch: de bewoners van de 10 huizen in deze binnenkijken-editie hebben het combineren van woonstijlen tot in de puntjes onder de knie. Laat je door hen inspireren en bestel het ‘Binnenkijken Special’ nu alvast online. Vanaf 1 december is deze special te koop in de winkels. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje:

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of vtwonen een mooie aanbieding voor jou heeft en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je niet alleen iedere maand kans op een fijn wooncadeau, je geniet ook van extra korting op andere abonnementen van DPG Media en op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek. Meer weten over de abonneevoordelen? Bekijk ze hier.

nog meer: vtwonen magazine