WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Met de vtwonen DIY special heb je altijd iets te doen

Klaar met bankhangen en netflixen? Steek dan deze kerstvakantie en lockdown de handen uit je klusmouwen en ga aan de slag met een van de zelfmakers uit de vtwonen DIY special. Je bestelt ‘m nu online en betaalt geen verzendkosten.

DIY rolstation | inpakken
Lamp Risbyn van rijstpapier € 14,95, bovenste rol tekenpapier Mala € 2,99, middelste rol inpakpapier Givande, per 3 rollen € 4,99 (ikea.nl). Opbergzak wit-grijs gestreept € 18,50 (boet-stijl.nl). Houten kom, vanaf € 9,50 (lottz.nl). Houten nietmachine € 13,95 (bureaubewust.nl). Messing gradenboog € 11,95 (moodadventures.nl). Overig privébezit.

Voor kluswonder en kluskluns

Van stijlvolle greepjes voor de keukenkasten tot slimme Ikea-hack en handige trolley, voor elke diy’er is in de DIY-special vtwonen iets te vinden. Eind 2021 lag alweer het vierde nummer van deze zelfmaakbundel in de winkels, want ook wij konden er geen genoeg van krijgen. 

Alle nummers van vtwonen DIY nabestellen

Voor alle saaie dagen die wel een boost kunnen gebruiken, is het altijd handig om een DIY nummer in de kast te hebben liggen. Voor sommige zelfmakers hoef je alleen de keukenla open te trekken, voor andere ideeën is er wat meer voorbereiding nodig. Alle nummers van de DIY special van vtwonen zijn nog te bestellen, dan is stap 1 alvast gezet!

Bestel nu vtwonen DIY en betaal geen verzendkosten

nog meer: vtwonen magazine