Nu te bestellen: vtverbouwen badkamer

beeld vtwonen Beeld

Haal meer uit je huis met vtverbouwen! Het tweede nummer van vtverbouwen staat compleet in het teken van de badkamer en is nu overal verkrijgbaar. Of bestel het nummer makkelijk online en betaal geen verzendkosten. Nieuwsgierig? Neem hieronder een kijkje in de dikke bewaargids:

Lees verder onder de advertentie

vtverbouwen

Eerder dit jaar lanceerden we vtverbouwen met een vuistdik keukennummer. Dit nieuwe merk heeft als doel jouw ideale partner in het verbouwproces te zijn. Zoals hoofdredacteur Nicolette Fox zei: ‘Met hulp van vtverbouwen weet je hoe je met je aannemer moet praten.’ Nu ligt het tweede nummer in de winkel: vtverbouwen badkamer.

vtverbouwen: badkamer

vtverbouwen badkamer geeft een compleet overzicht voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of de bestaande wil opfrissen. De pagina’s zijn van top tot teen gevuld met inspiratie, shoppings en praktische informatie. Art director Marlon Zwier heeft een paar jaar geleden haar badkamer aangepakt. Marlon: ‘Gelukkig zit mijn hoofd al vol tips en inspiratie door mijn werk voor vtwonen, maar opties voor mooiere kranen of radiatoren waren wel fijn geweest. Van dat soort inspiratie staat er meer dan genoeg in dit nummer. De enorme hoeveelheid mogelijkheden en variatie voor zo’n kleine ruimte in huis heeft me enorm verrast. Zo had ik als behangfreak er nog nooit aan gedacht om de badkamer te behangen. Na het zien van deze vtverbouwen is dat zeker een optie.’ Of Marlon nu aan de slag gaat? ‘Ik ga nu zeker het witte toilet vervangen door een mosgroene!’

Lees verder onder de advertentie

Dit kun je verwachten

Voor iedereen die droomt van een nieuwe badkamer is dit nummer onmisbaar. vtverbouwen badkamer is het meest complete badkamermagazine met 260 (!) pagina’s inspiratie voor slechts € 14,95.

  • Indeel-ideeën voor een prettige badkamer
  • Checklist: stappenplan naar een nieuwe badkamer
  • Shopinspiratie voor alles van kraan tot douchewand
  • Alles over badkamermaterialen: tegels, tadelakt, beton en behang
  • Binnenkijken in de meest unieke badkamers

Gratis thuisbezorgd

vtverbouwen badkamer ligt nu in de schappen. Je kunt ‘m natuurlijk ook online bestellen. Helemaal leuk: je betaalt tijdelijk geen verzendkosten. Het nemen van een abonnement op vtverbouwen is niet mogelijk, dus houd onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief in de gaten om nooit een nummer te missen. Nog niet uitgelezen? Laat je inspireren door een van onze vele vtwonen specials.

Lees verder onder de advertentie

Meer verbouwinspiratie nodig? Lees hier alles wat je wilt weten over verbouwen.