vtwonen

Tipvideo: 3 manieren om ruimte te creëren

Helaas heeft niet iedereen geluk met een grote woning. Maar wees gerust, want ook in een klein huis kun je veel ruimte creëren. In deze tipvideo laten de stylisten van vtwonen zien hoe je dat doet. 


Ruimte creëren: optische illusie

Er zijn veel handige manieren om ruimte te creëren. Wist je bijvoorbeeld dat je je plafond hoger kunt laten lijken? Hier heb je maar één ding voor nodig: verf. Schilder je muur 2/3 met een kleur naar keuze en laat de bovenkant wit. Nu lijkt het net alsof je een veel hoger plafond hebt.  Ook kun je meubels laten opgaan in de achtergrond door ze in dezelfde tint te laten als de muur. Een echte klassieker binnen de optische illusie is natuurlijk de spiegel. Kies voor een opvallend exemplaar voor een groots effect.

ruimte creëren

Wil je nog meer tips?

Elke donderdagmiddag komt er een nieuwe video online op het vtwonen YouTube-kanaal. De video’s zitten boordevol tips en inspiratie om je huis nóg leuker te maken. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

Bron beeld: vtwonen Weer verliefd op je huis afl. 1 seizoen 1 | Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

J.bleeker-dovis op 25 maart 2016 om 22:24

Kvind het een prachtig progamma ik sta op het punt om nieuwe meubels te kopen ( nog een keer)kben 77jaar,maar heb nog niet vast gehoord of ik in een droomapartement kan!khoop ook zoon goede stylist te krijgen als die blonde mevrouw in jullie progamma!Er is er een bij de zaak waar ik de meubels wil kopen.Hartelijke Groeten en fijne paasdagen.????????????????

>

Esmée op 18 maart 2016 om 21:38

Handige tips! Ik geniet altijd van jullie video's!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties