vtwonen

Stylist Leonie blikt terug: make-over in Spijkenisse

In de nieuwste aflevering van vtwonen zelf aan de slag toverde stylist Leonie Mooren het gedateerde en ongezellige huis van Sylvia en Jean-Paul om tot een rustige thuisbasis. In een warm jasje! Wil je weten waarom Leonie voor een ronde eettafel koos en ben je benieuwd welke tip ze nog meer heeft? Bekijk snel de video.


Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Kruidentuintje op 4 april 2017 om 16:58

Ik zou heel graag willen weten van welk materiaal de platen zijn bij de eettafel en waqar deze zijn gekocht, en of er ergens een werkbeschrijving is hoe ze te oxideren?

>

vtwonen op 5 april 2017 om 08:30

Beste, Leonie heeft metalen platen laten oxyderen. De metalen platen heeft ze bij de smid gehaald en als volgt behandeld:

- de plaat heeft ze ingesmeerd met citroen en zout
- vervolgens af en toe besprenkeld met water

… en dan zou je het gewenste effect moeten bereiken.

>

Sanne op 11 januari 2017 om 14:40

Hoihoi! Waar is deze eettafel te koop? groetjes Sanne

>

Ik zoek ronde eettafels op 27 december 2016 om 10:37

Hallo waarom zijn er geen betaalbare ronde eettafels van 130 cm??.?

>

vtwonen op 28 december 2016 om 08:18

Hoi Fleur, misschien kun je een zoektocht opzetten in tweedehands winkels. Daar vind je soms ook pareltjes voor leuke prijzen.

>

armin op 16 november 2016 om 18:15

Boven de eethoek is voor de lamp een soort plafondeiland gebruikt tbv verlichting. Hoe noem je zo iets en waar is het verkrijgbaar?

>

vtwonen op 17 november 2016 om 06:56

Beste Armin, het is een ronde met plaat van 15mm met een verdikte rand, zodat er kabels en kroonstenen boven kunnen. Deze is opgehangen met 3 schroeven en 3 pluggen in het betonnen plafond. Vast en zeker bij de bouwmarkt te verkrijgen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties