WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De top 5 best bekeken vtwonen video’s

Wil jij tips van de stylisten, zelf aan de slag met de leukste zelfmaakideeën of gewoon interieurinspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op ons vtwonen YouTube kanaal. Achterover leunen en onbeperkt inspiratie opdoen, wat wil je nog meer? Om het je een beetje makkelijker te maken zetten we de 5 best bekeken video’s voor je op een rij. Veel kijkplezier! 

1. Make-over

Wat een plaatje! Ken je deze make-over nog? Frans maakte van de kale loft van Wendy en Jordy een sfeervolle droomwoning. Geen straf voor Frans om hier aan de slag te mogen gaan. Wat een prachtpand, wij zijn een tikkeltje jaloers.

2. Binnenkijken

Onze ultieme guilty pleasure is toch wel binnenkijken. Hoe heerlijk is het dat je het dit keer niet stiekem hoeft te doen en ook nog eens eindeloos kan kijken? vtwonen neemt je mee naar Alphen aan de Rijn, waar de bewoners hun eigen huis ontwierpen. Een woning vol verrassingen. Wij zijn er stil van, kijk mee.

3. Tip van Frans

Altijd al tips willen hebben van stylisten. Dit is je kans, want na iedere make-over blikken de vtwonen stylisten terug en geven ze een tip of trick. Wat vond jij van deze make-over in Overveen? Blik met ons terug!

4. Kleuren kiezen

Een kleur kiezen, het blijft een lastig onderdeel in je interieurplan. Gewaagd of toch basic? Een kleur kiezen is altijd een uitdaging. Maar met deze tips sla jij de plank nooit meer mis!

5. Tips voor een kleine ruimte

Woon je klein en kun je je kont niet meer keren? Stylist Femke helpt je met het creëren van meer ruimte in een kleine woning. En dat levert verrassende resultaten op.

Wil je meer inspiratie? Abboneer je gratis op ons vtwonen YouTube kanaal en bekijk de video’s op vtwonen.nl.

nog meer: video