In 30 minuten een stijlvolle paastafel: bekijk de video

beeld vtwonen Beeld

Als er een moment is om eens uit te pakken met een mooi gedekte tafel is het wel met de Paasdagen. Heerlijk ontbijten of brunchen in stijl wordt een feestje met natuurlijke materialen en vrolijke kleuren. Misschien dit jaar met wat minder mensen; extra belangrijk om onszelf op te fleuren met een stijlvolle paastafel. Met deze tips dek je jouw tafel op z’n paasbest. 

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK:
Zo maak je ook thuis van pasen een feestje

7 tips voor de paastafel

  1. Mix en match je basisservies met een paar unieke items. Zo creëer je een geheel nieuwe look, zonder veel geld uit te geven. Maak het zo bont als je zelf wilt!
  2. Ook je oude bestek mag weer uit de kast. Combineer het met je nieuwe bestek en leg het voor de verandering eens schuin op het bord voor een speels effect.
  3. Gebruik producten uit hetzelfde kleurenpalet, maar zorg wel voor een extra feestelijke touch. Bijvoorbeeld met gouden accenten.
  4. Maak gebruik van het thema! Eieren en haasjes zijn een echte musthave en mogen natuurlijk niet ontbreken op je vrolijke paastafel.
  5. Style je tafel met leuke DIY-ideeën. Pak hyacinten bijvoorbeeld in met krantenpapier of presenteer je favoriete bloemen in een gebroken eierschaal.
  6. Kandelaars zorgen niet alleen voor gezelligheid, maar creëren ook meteen een chique uitstraling.
  7. Flower power! Kies bloemen uit die jij mooi vindt, zet ze in een leuke vaas en geef ze een mooi plekje op tafel.

Benieuwd naar onze favorieten voor de stijlvolle paastafel? Shop ze hier!

Shop de stijl…

Lees verder onder de advertentie