WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze items zijn onmisbaar in een hippe tienerkamer

De stap van kinder- naar tienerkamer kan een grote zijn. Je kinderen kunnen er namelijk flink wat tijd doorbrengen. Geen idee waar je moet beginnen? Hier zijn alvast 12 items voor een hippe tienerkamer. Compleet in 2021 stijl.

hippe tienerkamer met twijfelaar bed en prints aan de muur

1. Bureau

Bureau van made.com

Plek genoeg voor schriften, pennen én natuurlijk huiswerk. Misschien wel één van de belangrijkste veranderingen van kinderkamer naar tienerkamer: een bureau is nu echt nodig. Bekijk het bureau hier.

2. Bureaustoel

bureaustoel voor een hippe tienerkamer

Bureaustoel van leenbakker.nl

Hij moet niet alleen mooi zijn, een bureaustoel moet ook goed zitten. Al helemaal als de tieners veel moeten studeren thuis. Deze groene parel is te vinden bij Leen Bakker.

3. Bureauhouder

Bureauhouder van dille-kamille.nl

Opgeruimd bureau. opgeruimd hoofd. In plaats van overal losse blaadjes en pennen heeft je tiener nu een plek om alles in te stoppen. Bekijk de bureauhouder hier.

4. Spiegel met mandje

Spiegel van xenos.nl

Met z’n rotan uitstraling is de spiegel van Xenos hartstikke trendy. Ook nog eens mét bakje voor accessoires! Bekijk ‘m hier.

LEES OOK
Een complete kinderkamer make-over voor € 500

6. Sierkussens

Sierkussen van made.com

Sierkussens kunnen een tienerkamer direct wat meer sfeer geven. Deze van Made heeft abstracte vormen met een zachtroze kleur. Bekijk het kussen hier.

7. Dressoir

Ladekast van made.com

De Pavia ladekast is bohemian, casual mét natuurlijke materialen en hartstikke populair. Perfect voor een hippe tienerkamer dus! Je vindt ‘m hier.

7. Chill-stoel

Fauteuil van shop.vtwonen.nl

Met de chillstoel van Woood heeft je tiener een eigen plekje voor het kijken van een serie, boek of tiktok. Met z’n fluwelen kussens ook nog eens lekker zacht. Bekijk de stoel hier.

8. Schriften

schriften voor een hippe tienerkamer

Schriften van Wehkamp.nl

Voor alle avontuurlijke tieners: deze schriften van Wehkamp zijn geïnspireerd op de jungle. De schriften zijn hier te vinden.

9. (Bank)bed

Bed van otto.nl

Een plek om te slapen, om te zitten en om te chillen. En dat alles in één! Het bed heeft ook nog eens uitschuifbare lade voor extra opbergruimte. Bekijk het bed hier.

10. Lange spiegel

Spiegel van xenos.nl

Even de laatste check voordat ze de deur uitgaan. Met deze spiegel is de complete outfit te zien. Extra makkelijk: de spiegel plaats je op de deur. De spiegel is hier te vinden.

11. Kamerplant

Kamerplant van bol.com

Houden ze ‘m in leven of niet? Met een plant in de kamer krijgen de tieners een kleine dosis verantwoordelijkheidsgevoel. De kamerplant vind je bij Bol.

12. Bloempot

Bloempot van dille-kamille.nl

Niet op de grond, deze kamerplant hangt in de lucht. Dat scheelt weer extra ruimte en ziet er ook nog eens leuk uit. De bloempot met ophangkoort vind je bij Dille & Kamille.

LEES OOK
Een stoere tienerkamer inrichten doe je zo

nog meer: Tienerkamer