WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

6 unieke items om in een lijst te stoppen

Foto’s, schilderijen, prints en designs: je vindt ze negen van de tien keer terug met een mooie lijst er omheen. Heb je dat inmiddels wel gezien? Dan kun je deze unieke items ook in een lijstje stoppen. Zo wordt jouw gallery wall nóg persoonlijker.

gallery wall | lijsten | schilderij | items voor in een lijst | art wall

Lijst in een lijst

Misschien zie je het niet direct helemaal voor je, maar je kunt een lijst ook in een lijst hangen. Zo creëer je extra diepte en geef je de inhoud meer aandacht. Zorg dat je een grote fotolijst gebruikt: het mooiste effect krijg je door de lijsten niet direct op elkaar aan te laten sluiten. Als er nog wat ruimte rondom overblijft – als een soort passe-partout – komt de inhoud het beste tot zijn recht.

LEES OOK
5x fijne items voor afwisseling in je gallery wall

Dierbaar bezit

Als je eigenaar bent van een aantal dierbare sieraden, dan kan het zijn dat je deze liever niet draagt uit angst om ze kwijt te raken. Maar om ze dan voor eeuwig te laten stofhappen in een sieradendoos is ook zonde. Geef die favoriete ketting, ring of armband daarom een plekje in een lijst om er toch nog iets nuttigs, maar vooral iets moois mee te doen.

Niet laten verpieteren

Iedereen heeft wel een knuffel uit zijn kindertijd. Grote kans dat je ‘m nog ergens in de kast hebt liggen, want zo’n mooie herinnering wegdoen is lastig. Ligt ie maar te te verpieteren in de kast? Zonde! Geef ‘m een ereplek in een mooie lijst en maak van de knuffel een kunstwerk. Extra leuk in de slaapkamer of kinderkamer!

LEES OOK
Deze spullen zijn praktisch en stijlvol in elke kinderkamer


Licht in een lijst

Wil je die ietwat saaie wandlamp iets extra’s meegeven? Hang er dan een mooie lijst omheen, dan zal ie zeker meer opvallen. Ook leuk: hang een lichtsnoer om een fotolijst voor een speels effect.

Groene invulling

Wanneer een wand in huis wel wat kleur kan gebruiken, dan kun je dat ook met een lijst in plaats van een kwast oplossen. Voor een nog kleurrijker geheel hang je een hangplant in een lijst, uiteraard in combinatie met een mooie bloempot. De erwtenplant is hier zeer geschikt voor, omdat deze heel fijntjes is en een kleine bladgroei heeft. Voor een iets groter en opvallender effect kies je de Philodendron Scandens.

LEES OOK
De hoogte in: de mooiste hangplanten op een rij

Back in time

Een favo boek, cd of elpee die je terugbrengt naar een bepaald tijdperk verdient ook een speciaal plekje. En hoe kan je dat beter oplossen dan zo’n item in een lijst te stoppen? Dat gaat gegarandeerd veel bekijks trekken!

nog meer: styling