5x fijne items voor afwisseling in je gallery wall

beeld vtwonen Beeld

Een gallery wall is een van de trends van dit moment. Heb jij er al eentje? Bij het samenstellen van je kunstzinnige muur hoef je echt niet alleen aan fotolijsten met inhoud te denken. Je kunt veel meer kwijt op zo’n muur dan foto’s, prints en quotes. Dit zijn 5 fijne items om voor afwisseling in je gallery wall te zorgen.

Lees verder onder de advertentie

Spiegeltje, spiegeltje…

…aan de wand. Spiegels zijn de perfecte afwisseling voor een gallery wall. Verkrijgbaar in ontelbaar veel vormen en maten, dus je kunt helemaal losgaan. Wissel de formaten van de spiegels af voor een speels effect of houd ze juist in lijn met de rest om er een geheel van te maken. Speel ook met materialen en kleuren. Een spiegel is het perfecte object om je gallery wall een beetje luxe te geven. Kies dan voor een spiegel met een gouden, bronzen of zilveren afwerking.

Daarnaast zorgen spiegels ervoor dat een ruimte groter én lichter lijkt. Het creëert diepte door het spiegelbeeld en zorgt ervoor dat al het licht in de ruimte reflecteert. Onmisbaar in je gallery wall dus!

LEES OOK
Gallery wall samenstellen in vier makkelijke stappen

Lees verder onder de advertentie

Planten

Je denkt er misschien niet direct aan, maar ook planten kun je aan de muur bevestigen. Met een mooie plantenbak en een mooie hangplant geef je de gallery wall een unieke uitstraling. Kies voor een groot exemplaar die direct een flink deel van de muur zal invullen. Je kunt ook spelen met kleinere plantenbakjes tussen andere ornamenten in.

Gezellig lichtje

Ook leuk: voeg voor de afwisseling een klein wandlampje toe aan de art wall. Zo creëer je binnen no-time een warme sfeer. Je kunt met kleine wandlampen ook een extra bijzonder item uitlichten.

Bord aan de wand

Vroeger zag je het veel: borden aan de muur. Niet zo gek, want sommige borden hebben de meest mooie designs en zijn daarom perfect voor een gallery wall. Misschien heb je nog wel zo’n bord in de kast liggen en anders tik je er in de kringloop vast eentje op de kop. Of kies voor een beschilderd bord voor een mediterraanse vibe!

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Wanddecoratie op zijn best: een speelse gallery wall

Macramé

Je ziet het terug in lampen, hangpotten, maar ook in prachtige wanddecoraties: macramé. Kleine of grote gevlochten kunstwerken voor aan de muur, zoals deze muurhanger. Door de neutrale kleur is het een fijne combinatie met andere ornamenten in de gallery wall.

Ook voor aan de wand…

Lees verder onder de advertentie

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

DIY Een mooie muur met kleine spiegeltegels

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Woonaccessoires Originele opvullingen voor een lijst

beeld vtwonen Beeld

Woonaccessoires Foute interieurspreuken: dit is hoe het wel moet

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

DIY DIY: 3D abstracte muurkunst

Bron: vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 11 afl 3 | styling: Fietje Bruijn, fotografie: Barbara Kieboom

Lees verder onder de advertentie