Slaap lekker! DIY’s voor de slaapkamer

beeld vtwonen Beeld vtwonen 05-2019 | Productie & styling Kim van Rossenberg | Uitvoering Richard van Meerveld | Fotograaf Sjoerd Eickmans
Beeld vtwonen 05-2019 | Productie & styling Kim van Rossenberg | Uitvoering Richard van Meerveld | Fotograaf Sjoerd Eickmans

Voordat je gaat tukken: stroop de mouwen nog even op en ga aan de slag met een van deze leuke DIY’s voor op de slaapkamer. Van een fijne opberger tot een nieuw bed: je maakt ze gewoon zelf!

Lees verder onder de advertentie

In de verf

Uitgekeken op je dekbedovertrek? Dan hoef je niet per se een nieuwe te kopen. Tafelkleden, kussenslopen, gordijnen, thee- en keukendoeken… je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt stof in je favoriete kleur verven met textielverf. Fijn als je de kleur zat bent, maar het voorwerp niet. Met dit handige stappenplan voor textielverven leggen we uit hoe je te werk gaat.

LEES OOK
Geef de slaapkamer een make-over met een budget van € 500

Nooit meer uit bed

Ontbijt op bed zonder kruimels tussen de lakens of koffievlekken op het kussen? Op dit bedtafeltje inclusief mini-dienblad kun je alles kwijt. Nu rest nog een vraag: wie stapt uit bed om het ontbijt te maken?

Lees verder onder de advertentie

Aan het hoofd

Je slaapkamer krijgt een compleet andere sfeer met een bijpassend hoofdbord. Hier hoef je dus echt geen nieuw bed voor aan te schaffen. Je kunt natuurlijk een hoofdbord kopen, maar je kunt er ook eenvoudig zelf eentje maken met deze DIY voor de slaapkamer. We zetten een aantal zelfmaakideeën voor je op een rij.

LEES OOK
Met naald en draad: 5x DIY met stof

Om bij weg te dromen

Toe aan een nieuw bed? Dat doe je gewoon zelf, met deze DIY bedombouw van hout van vtwonen klusduo Kim & Richard. Met die brede rand heb je geen nachtkastje(s) nodig – plek zat voor bedlamp, boek en bril – waardoor de slaapkamer rustiger oogt. Aan de slag!

Lees verder onder de advertentie

Hemelbed maken doe je zo

Het is waarschijnlijk een langgekoesterde kinderwens van velen: in slaap vallen onder een hemel van golvende doeken. Gelukkig ben je voor zo’n dromerig onderkomen nooit te oud. Een hemelbed geeft de slaapkamer bovendien een romantische en geborgen uitstraling. Met deze DIY voor de slaapkamer kun je zelf een hemelbed maken.

Shop kant-en-klare items

Liever niet zelf aan de slag? Shop deze kant-en-klare items voor de slaapkamer.

Lees verder onder de advertentie

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

Samenwerking Het geheim van een slaapkamer waarin je écht goed slaapt

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Planten Creëer een groene oase met planten in de slaapkamer

beeld vtwonen Beeld

DIY Houten meubels schilderen? Volg dit stappenplan

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

verf en behang Even iets anders: ken je deze verfeffecten al?

Bron: beeld: vtwonen 05-2019 | Productie & styling Kim van Rossenberg | Uitvoering Richard van Meerveld | Fotograaf Sjoerd Eickmans

Lees verder onder de advertentie