WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De mooiste sidetables als eyecatcher van de ruimte

Een grote plant, een ornament of een kaarsen-cluster: ze staan allemaal prachtig op een sidetable. Op deze smalle, lange tafel kun je al je schatten uitstallen, wat het een perfect meubel maakt om een verloren hoek mee op te leuken. We hebben hieronder een paar prachtige sidetables verzameld.

Sidetables voor elke plek in huis | Beeld Nordal | zwarte muur met grijze lambrisering

Waarom een sidetable?

Sidetables kunnen in elke ruimte. Geef ze een plek waar ze alle aandacht opeisen, of zet ze achter de bank waar ze dienst doen als fotolijstplank. Hoe dan ook, deze smalle tafels zijn altijd een toevoeging. In de woonkamer zijn sidetables fijn om accessoires of boeken op te leggen, in de gang ideaal voor sleutels, papieren of fotolijstjes, in de slaapkamer staan ze mooi achter het bed en in de badkamer kunnen je er tijdschriften, geurstokjes en cremes op kwijt.

Hout

Zet ‘m achter de bank met twee mooie, grote planten erop en klaar is kees! Een houten sidetable staat bij elk soort interieur en alle muurkleuren. Lekker veelzijdig, voor wie van verandering houdt. En ook fijn: hout kun je altijd op later moment in je favoriete kleur schilderen!

Design

Je haalt de designlook in huis door een excentrieke sidetable neer te zetten. Je kunt voor een rechttoe rechtaan-model gaan, maar een opvallender model zorgt net iets meer voor dat eyecatcher-effect in de ruimte.

Metaal

Metaal staat voor strak, modern en stoer. Het fijne aan metaal is dat het bij verschillende interieurstijlen past en dat je het naar hartenlust kunt combineren met accessoires en planten. Ondanks de strakke uitstraling, voegen metalen sidetables warmte en authenticiteit toe aan de ruimte.

nog meer: shopping