WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: wonen

Niets fijner dan na een lange werkdag of vakantie weer thuiskomen. Een huis is meer dan alleen een dak boven je hoofd, het is een plek waar je tot rust komt. Geef jouw huis een fijne, gemoedelijke sfeer door je interieur eens onder de loep te nemen. Hoe wil je het liefste wonen? En welke meubels en woonaccessoires maken jou blij? Ben je op zoek naar wooninspiratie en tips? Lees dan snel verder.

Fijn wonen met meubels

Meubels zijn de basis van je interieur: een bank waar je lekker op kunt ploffen, een bed waarin je als een roos slaapt en de eettafel waaraan je met de hele familie kunt zitten. Zelfs als je klein woont, kun je veel kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een bank op pootjes, dit zorgt voor meer lucht en ruimte. Of maak zoveel mogelijk gebruik van meubels met een dubbelfunctie, zoals een bed met opberglades.

Wooninspiratie

Heb je net een nieuw huis gekocht of zit je middenin een verbouwing? Dan kun je vast wat wooninspiratie gebruiken. Hoe kies je bijvoorbeeld een vloer? En wat als je de badkamer zelf wilt verbouwen? Hieronder lees je meer.

Woonstijlen

Houd je van een modern interieur, chic maar niet stijf? Of ben je juist dol op design en staat je kamer vol luxe items? Met een landelijk interieur doe je het altijd goed: eenvoud als toppunt van luxe. Van alle woonstijlen is industrieel de meeste stoere, met beton, metaal en donkere kleuren. Een klassiek interieur bestaat juist uit zachte kleuren en mooi afgewerkte meubels. Wil je graag wonen met lef? Laat je dan eens inspireren door een bohemian interieur vol eigenzinnige kleuren, prints en vintage vondsten.

Woonaccessoires

Weet je inmiddels welke woonstijl het beste bij je past en wat voor meubels je graag wilt? Dan is het tijd voor de accessoires. Vazen, kussens en kaarsenhouders zijn er in allerlei soorten en maten en maken je interieur af.

nog meer: