Shopgids: magneetbord

Magneetbord kopen

Veel magneetborden in de winkel zijn simpel, rechthoekig en zwart. Prima natuurlijk, maar er is nog veel meer. Wat dacht je van een magneetbord in de vorm van een hart? Of een mooi rond bord van goudkleurig metaal? Stijlvol en chic, ook als ze leeg zijn. Zoek je het meer in de praktische hoek? Kies dan voor een magneetbord met ingebouwde kalender of klok, of een mengvorm van memobord en krijtbord. Superhandig!

 

DIY ideeën

Wil je iets origineels? Maak een simpel zwart magneetbord wat spannender met een leuk stofje erop. Of klus zelf snel een magneetbord in elkaar met hout en magneetverf. Zo gebeurd. Hieronder doe je ideeën op.

Magneetbord in de kinderkamer

Behalve in de keuken, gang of op je thuiskantoor doen magneetborden het ook goed in de kinderkamer. Tekeningen, kleine briefjes, diploma’s, frutsels en knutsels krijgen er als vanzelf hun plek. Zeker als je kiest voor een magneetbord met een speelse vorm zoals een boom, of vermomd als kleurplaat.

Vrolijke magneten

Ophangen wordt extra leuk met kleurrijke magneetjes. Zelfs een basic zwart magneetbord krijgt er een vrolijke uitstraling van. Magneten zijn er in allerlei vormen, van exotische vruchten en dierenfiguurtjes tot sterren, letters en handige ophanghaakjes.