WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Cool crush: design en duurzaamheid komen samen in de keuken

Wie vaak vrienden over de vloer heeft of met veel mensen in een huis woont, kan beamen dat voldoende ruimte in de koelkast heilig is. Met de nieuwe Bespoke koelkasten en vriezers van Samsung krijgt de keuken een stijlvolle upgrade én voldoende koelruimte.

In samenwerking met Samsung Bespoke

Vers van de pers

Sfeervolle kleuren en mooie materialen mogen niet ontbreken in de keuken. Het is tenslotte het hart van het huis. Daarom worden wij zo blij van de nieuwe collectie koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties van Samsung Bespoke. Stel zelf een heel eigen uitvoering samen door te kiezen uit trendkleuren zoals lavendel en glam navy blue, een matte of glanzende afwerking en verschillende formaten. Extra fijn is de ijsblokjesmaker: ideaal tijdens een feestje én met warm weer!

Planetproof

Koelkast aangeschaft en ooit, door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, meer ruimte nodig? Op een later moment een module toevoegen kan óók. En dat is goed nieuws voor onze planeet. Zo is het niet meer nodig om een apparaat te vervangen voor extra ruimte, waardoor de levenscyclus wordt verlengd. Naast een slimme keuze dus ook een duurzame.

Slank model

De wanden van een Samsung Bespoke koelkast zijn extra dun, zodat er meer ruimte is om alle boodschappen op te bergen. Nog een pluspunt: sommige combinaties zijn greeploos, waardoor de koelkast meer op een meubel lijkt en daardoor extra stijlvol aansluit bij het interieur. Zo match je de keukenapparatuur volledig met de stijl van je keuken. Met de handige mini-ontwerptool van Samsung Bespoke creëer je in 3 stappen de koelkast van je dromen.

Knap staaltje design

Ontdek op samsung.com/bespoke alle designs van de Samsung Bespoke-koelkasten. Kies een kant-en-klaar exemplaar of personaliseer ‘m qua kleur, formaat én materiaal volledig naar je eigen stijl. Van klassiek zwart tot lavendelroze en van subtiel zijdeachtig tot chic glanzend: de mogelijkheden zijn eindeloos.

nog meer: Samenwerking