Eindelijk lente! Woonuitjes in april

Design Icons Amsterdam evenement  Beeld Design Icons Amsterdam | Editie 2022
Beeld Design Icons Amsterdam | Editie 2022

Eindelijk is het zo ver: de lente is aangebroken! Ben je toe aan een lentebries door je huis? Dan is het de moeite waard om deze april één van deze leuke woonuitjes in je agenda te noteren. Laat je inspireren en verrassen bij verschillende beurzen. Misschien neem je wel iets mee naar huis.

Lees verder onder de advertentie

Speuren naar de leukste woonuitjes

Maandelijks zijn er veel verschillende beurzen, evenementen en workshops waar je alles kunt vinden over interieur, tuinen en verbouwen. Om je uren aan zoekwerk te besparen, hebben we al wat leuke uitjes gespot. Van beurs tot evenement. Pak je agenda erbij en noteer je favoriete uitje in april.

Het kleed komt uit Marrakech, de meubels zijn tweedehands vondsten. Beeld vtwonen 02-2019 | Fotograaf Julien Fernandez | Styling Aude Christin
Beeld vtwonen 02-2019 | Fotograaf Julien Fernandez | Styling Aude Christin

NVM Open Huizen Dag

Op zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 kun je weer een leuk huizenrondje gaan maken. Als je op zoek bent naar een nieuw huis, is dit de perfecte dag om te bezichtigen. Je kunt namelijk tijdens deze Open Huizen Dag veel te koop staande huizen bezichtigen zónder afspraak. Het is geheel vrijblijvend en je kunt op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezoeken. De deelnemende huizen stellen hun woningen open voor geïnteresseerde kopers. Voordat je een beslissing neemt kun je dus op je gemak informatie verzamelen en je laten verrassen.

Lees verder onder de advertentie

Design Icons Fair

Gek op vintage? Dan kun je de jaarlijkse beurs Design Icons in Amsterdam niet missen. De beurs vindt plaats op 1 april van 12:00 tot 18:00 en op 2 april van 10:00 tot 18:00 in Amsterdam-Noord direct aan ‘t IJ in De Kromhouthal. De industriële uitstraling van de locatie laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen. Op de beurs staan 75 professionele vintage designhandelaren uit heel Europa om hun interieurobjecten aan zowel andere professional als het brede publiek te verkopen. Van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel.

Exclusive Spring Fair

In het weekend van 8 tot en met 11 april kun je een woonevenement in Kasteel Groeneveld Baarn bezoeken. Het kasteel is omgetoverd tot een spannende pop-up store. De verschillende kasteelkamers zijn gevuld met alle elementen van eigentijds luxueus wonen. De statige tuin achter het kasteel staat volledig in het teken van stijlvolle buitenproducten en culinaire delicatessen. Proef, ontdek én beleef het allemaal op de Exclusive spring fair.

Salone del Mobile Milano

Van 18 tot en met 23 april vindt in Milaan een van de grootste internationale vakbeurzen plaats: Salone del Mobile 2023. Dus houd je van interieur en wil je zien wat de trends wórden, boek dan een weekend Milaan. Naast een typische beurs op locatie, staat de stad zelf in het teken van design. Overal hebben merken hun winkels en evenementlocaties in het teken van hun nieuwste collecties ingericht.

Lees verder onder de advertentie

Home Made Easter Market

Van 7 tot en met 10 april vindt in Den Haag de Home Made Easter Market plaats. Het is een uitje voor het hele gezin. Naast het unieke aanbod aan interieuritems is er meer gezelligheid door live muziek. Je kunt hier unieke kunst, interieurontwerpen en vintage producten vinden. De markt bestaat al meer dan 10 jaar en is een begrip in de stad, maar de Paaseditie is altijd extra bijzonder.