Test woongeluk

null Beeld

Hoe gelukkig ben jij thuis? Vertoef je er iedere dag vol blijdschap of erger je je dagelijks aan slordige plinten of een kleur op de muur waar je op uitgekeken bent? Doe de test woongeluk van vtwonen en kom erachter waar je interieur aan toe is.

(T)huis

Een huis wordt een thuis wanneer je er gaat leven. Je eigen meubels, accessoires met herinneringen, erfstukken en een verse lik verf op de muur zorgen ervoor dat jij je in een nieuw huis vertrouwd gaat voelen. Toch is het voor iedereen anders wát ervoor zorgt dat jij je happy at home voelt.

Lees verder onder de advertentie

Woongeluk

Want wat bepaalt je woongeluk nou echt? Zit het hem voor jou in de kleine details of juist in de grote gebaren? Ben je momenteel trots op en blij met je huis, voel jij je er comfortabel of koester je een wens voor een make-over? En wat zijn je (woon)dromen?

Doe de test woongeluk

Om je een handje te helpen ultiem woongeluk te ervaren biedt de nieuwe woontest van vtwonen uitkomst. Aan de hand van vragen kom je erachter hoe gelukkig jij met je huidige stekkie bent. En mocht je woongeluk wel wat vergroot kunnen worden, bieden we je een helpende hand.

Lees verder onder de advertentie