WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Must have: marmeren tafels in alle soorten en maten

Marmer is een populair materiaal voor in huis, maar er is één meubel waar de steensoort het beste tot zijn recht komt en dat is de tafel. Niet alleen de eettafel, maar ook bij salontafels en bijzettafels doet marmer het goed. Maar waarom eigenlijk? Wat maakt marmeren tafels zo populair?

Marmeren tafels

Veelzijdig

Marmer geeft ieder interieur een koninklijk tintje. Het is een materiaal dat je huis zonder moeite ‘volwassen’ maakt. Daarnaast is het heel veelzijdig, er bestaan tientallen verschillende soorten marmer. Waar ga jij voor: een salontafel, bijzettafel of eettafel?

LEES OOK
Stylen met marmer voor een chiquer dan chic hui
s

Salontafels

Een salontafel van marmer – waarom is dat een goede keuze? Meestal heeft een salontafel een vrij breed en lang tafelblad, dus het materiaal brengt meteen een grote verandering teweeg in huis. Daarnaast is natuursteen oersterk, iets wat zeker van pas komt bij salontafels waar vaak glazen, borrelplanken, kopjes en accessoires op worden gezet.

Bijzettafels

Een marmeren bijzettafel is perfect voor mensen die graag marmer in hun interieur willen gebruiken, maar een niet al te groot budget hebben. Want laten we eerlijk zijn, marmer is vrij prijzig. Door een wat kleinere bijzettafel behaal je toch het gewenste resultaat, met minimale inzet (en kosten).

LEES OOK
De salontafel van natuursteen maakt een comeback

Eettafels

Van alle marmeren tafels die je kunt kiezen, brengt een marmeren eettafel toch verreweg de meeste charme in huis. Zo’n eettafel valt nu eenmaal op in een ruimte. Ze zijn er dan ook in alle soorten en maten, kijk daarom wat jouw ruimte nodig heeft. Is het nog iets te strak? Ga dan voor een marmeren tafel met een ovalen blad. Iets meer diepte in je interieur? Ga dan voor donkergrijs of donkergroen marmer.

Shop marmeren tafels…

nog meer: Meubels