WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Verlichting of kunst? Deze bijzondere lampen voegen écht iets toe aan je interieur

De tijd dat verlichting alleen maar diende voor het verlichten van de kamer is al lang voorbij. Verlichting is tegenwoordig namelijk veel meer dan dat. Het is niet meer alleen onderdeel van het interieur, maar soms zelfs dé eyecatcher ervan. Daarom een ode aan bijzondere lampen: omdat de lampen van deze tijd het simpelweg verdienen om zelf ook eens in de spotlight te staan. Kijk je mee?

eetkamer inspiratie
Eettafel Slot Studio Henk, Vitra eetkamerstoel Panton, Vitra eetkamerstoel DAR, Menu eetkamerstoel Co, BePureHome eetkamerstoel Catch, Hay eetkamerstoel Result, Thonet eetkamerstoel 214, Hanglamp Grande Suspension Vertigo van Constance Guisset via petitefriture.com. Vaas bruin HKLiving, Pot bruin 101Copenhagen , Bord groen multicilour &Klevering , Bord keramiek oranje HKliving vtwonen, Kommen HKliving vtwonen, Bord ovaal roze Hkliving vtwonen, Bord ovaal roze/lila HKliving vtwonen

Representatie van jouw persoonlijke stijl

Een lamp is, zoals gezegd, tegenwoordig veel meer dan een simpele manier om je huis te verlichten. Het is een uitgelezen kans om iets van je persoonlijkheid te laten weerspiegelen in je interieur. Ze zijn er vandaag de dag immers in alle vormen en maten. Maak daar dus ook zeker gebruik van! Kies een lamp die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Of het nou een dure lamp is of tweedehands uit de kringloopwinkel komt; als hij aansluit bij jouw stijl is het goed.

LEES OOK
Dit zijn ze: de nieuwe interieurtrends voor 2022

Lampen met kleur

Een lamp biedt een uitgelezen kans om wat kleur toe te voegen aan het interieur. Niets leuker dan een fel tafellampje die in de wandkast, op de vensterbank of op de salontafel staat te shinen. Op die manier geeft de lamp sfeer als hij aan staat, maar ook als hij uit staat. Bijzondere lampen hoeven niet altijd een uitgesproken vorm te hebben, als ze maar opvallen!

Organische vormen

Combineer het laten opvallen van je lamp met een andere trend: organische vormen. Kies een lamp die is opgebouwd uit organische vormen en het wordt een kunstobject zonder enige moeite. Benieuwd naar wat we precies bedoelen? Deze tafellamp van MADE demonstreert precies waar we het over hebben. Wat een pareltje, niet?

Maak een statement met deze bijzondere lampen

nog meer: lampen en verlichting