Peuterkamer meisje

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Kleine meisjes worden groot. Ze zetten hun eerste stapjes, leren praten en na een paar jaar gaan ze voor het eerst naar school. Het is dan ook tijd voor een nieuwe kinder slaapkamer. Wij geven je tips en inspiratie voor een peuterkamer meisje!

Kinderslaapkamer

Bij het inrichten van een kinderslaapkamer komt heel wat kijken: behang uitzoeken, meubels kopen, decoreren met accessoires. Het is handig om te beginnen met het kiezen van een stijl en thema voor de peuterkamer van de kleine meid. Ga je voor een prinsessenkamer of Jip en Janneke kinderkamer?

Lees verder onder de advertentie

Peuterkamer ideeën

Het kiezen van een thema is lastig. Bekijk het artikel Peuterkamer ideeën, deze staat boordevol leuke stijlen, producten, tips en webshops. Kies een stijl die jij mooi vindt en past bij de rest van je interieur.

Peuterkamer roze

De muren zijn één van de grootste sfeerbepalers voor een kinderslaapkamer. Verf of behang de muur in een effen kleur roze en fleur de muur op met een behangrand. Bij Kidzsupplies verkopen ze een roze behangrand met schattige vogels. Tegenwoordig zijn muurstickers ook hartstikke hip. In de webshop Kidz in Color verkopen ze muurstickers met naam!

Peuter bed

Het meest belangrijk in een peuterkamer meisje is een goed en veilig bed dat past bij de rest van de kinderkamer. Het zwarte bed op de eerste foto en nog veel meer moois vind je bij Coming Kids. Bij peuters is de kans groter dat ze bij het omrollen uit bed vallen. Wanneer je voor extra veiligheid wilt gaan, is het bed op de foto hiernaast misschien wat voor jou. Dit peuterbed van Villa Vrolijk heeft deurtjes zodat je dochter er niet uit kan vallen. Bekijk voor meer veilige kinderbedden het artikel Kinderbed met uitvalbeveiliging.

Lees verder onder de advertentie

Decoratie

Na het uitzoeken van de meubels is het tijd voor de decoratie. Met een aantal leuke accessoires maak je de meisjes peuterkamer binnen no time gezellig. Leuke verlichting is ook bepalend voor de sfeer in de kamer. Wij zijn dol op de lampen van Ferm Living, zoals de huisjeslamp te koop bij Flinders. Neem tot slot eens een kijkje bij Hoplakee, een webshop met een groot assortiment aan meisjes accessoires!

Bron: 1. Coming Kids | 2. Villa Vrolijk