Jip en Janneke kinderkamer

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

De twee bekendste figuurtjes van Annie M.G. Schmidt zijn toch wel Jip en Janneke. Waarschijnlijk ben jij er zelf mee opgegroeid, en na vijftig jaar is het duo nog steeds onwijs populair onder kinderen. In al hun boeken beleven de kleuters grootse avonturen met hun vriendjes, dieren en knuffels. Vandaar dat Jip en Janneke een perfect thema is voor zowel de babykamer als kinderkamer.

Muursticker Jip en Janneke

Om direct in één keer het thema goed in de baby- of kinderkamer neer te zetten is een muursticker ideaal. Er zijn echter (bijna) geen muurstickers meer te verkrijgen van Jip en Janneke. Kies in dit geval voor een mooie muurschildering, of hang mooie Jip en Janneke posters op.

Jip en Janneke muurschildering

Naast een muursticker bestaat er ook een andere manier om de wand van de babykamer of kinderkamer te decoreren: met een Jip en Janneke muurschildering. Dit kan je zelf doen met acrylverf en een sjabloon of beamer, maar je kunt het ook aan professionals overlaten. Bij Jeskeved vind je een mooie muurschildering van Jip en Janneke, waar de kat Siepie bovenop de kast zit.

Lees verder onder de advertentie

Een prachtige fullcolour Jip en Janneke muurschildering is gemaakt door de schilders van Lizart. Bij beide aanbieders kan je een keuze maken uit de voorbeeldtekeningen of zelf een idee aanleveren.

Jip en Janneke in de kinderkamer

Er is een hele hoop Jip en Janneke merchandise. Maar helaas is er weinig te vinden voor in de baby- of kinderkamer. Een leuk idee is het om posters van Jip en Janneke te bestellen en deze in een mooi lijstje te doen. Ook kan je met de posters de kastdeuren of de commode versieren. Dit doe je heel simpel door ze met maskingtape op het meubelstuk te plakken.

Meubels Jip en Janneke

Er zijn ook niet echt standaard meubeltjes van Jip en Janneke verkrijgbaar. Maar gelukkig zijn er wel verschillende webwinkeltjes waar ze zelf kinderstoeltjes en speelgoedkisten beschilderen met een afbeelding naar keuze. Dus ook met een afbeelding van Jip en Janneke.

Lees verder onder de advertentie

Jip en Janneke bij de Hema

De Hema heeft een uitgebreide Jip en Janneke collectie. Het bestaat voornamelijk uit schrijfwaar en serviesgoed. Maar sommige artikelen passen ook heel goed in de kinder- of babykamer Jip en Janneke. Deze Jip en Janneke klok staat prachtig aan de muur van een kinderkamer. Als klap op de vuurpijl kan je er ook nog de naam van je kind op laten zetten.

Jip en Janneke dekbedovertrek

Wat zou het leuk zijn om onder een Jip en Janneke dekbed in slaap te kunnen vallen! Helaas is het dekbedovertrek al een tijdje uit de collectie van Hema. Wil je heel graag een Jip en Janneke dekbedovertrek dan is er de mogelijkheid om er eentje zelf te laten bedrukken met een mooie Jip en Janneke afbeelding. Dit kan bij DekbedovertrekkenOnline.

Babykamer en kinderkamer Jip en Janneke

Zoals je ziet zijn er geen complete baby- of kinderkamers van Jip en Janneke te koop. Een beetje creativiteit is nodig om een fantastische themakamer te krijgen. Maar met bovenstaande tips kom je heel ver!

Lees verder onder de advertentie

Bron: 1 Jeskeved – 2 Lizart