Prinsessenkamer voor jouw prinses

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Kan jouw dochter ook geen genoeg krijgen van Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje, Jasmine en andere sprookjesprinsessen? Dan wil ze vast ook haar eigen prinsessenkamer.

Prinsessenkamer ideeën

Makkelijk is om in een keer het hele behang, de stoffen en soft furnishing lijn van de Disney-prinsessen te kopen via Kleur mijn Interieur. In dit artikel geven we je meer inspiratie en tips voor een prinsessenkamer. Vooral het koninklijke prinsessengevoel is belangrijk, dit gevoel creëer je al snel met een bedhemel! En dan het liefst in de favoriete kleur van je dochter. Of dat nou roze, lila, groen of geel is.

Prinsessenmeubels

Het merk LIFETIME weet precies wat onze kleine prinsesjes willen, veel roze en veel bloemen. Speciaal voor deze dametjes ontworpen de designers van het merk mooie panelen met illustraties voor prinsessen. Deze bevestig je aan het hemelbed van LIFETIME en je hebt een prachtig prinsessenbed. Met de bijbehorende accessoires is de kamer helemaal af. Bekijk de producten van LIFETIME in het artikel Prinsessenkamer LIFETIME.

Lees verder onder de advertentie

Kaptafel

Een andere must have voor kleine prinsesjes is een make-up tafel. Gebruik hiervoor een tafeltje en zaag die doormidden zodat het niet zo ver van de muur afstaat. Een side table werkt ook. Schilder nu op de muur achter het tafeltje een mooie barokke spiegellijst die zogenaamd op de tafel staat. Plak daar met montagekit een spiegel op. Te veel moeite? Bij Ikea verkopen ze losse spiegels op een draaivoetje. Ook prima!

Bombastische prinsessenkamer

De muren springen natuurlijk in het oog. Je kunt ze effen verven met allemaal grote barokachtige fotolijsten erop. Ook leuk om luiken voor de ramen te hangen of nepluiken aan weerszijden van het raam te schilderen. Een klimroos tegen de muur en klaar ben je. Een muurschildering laten maken kan via Allround Deco. Bombastisch behang staat ook perfect, kijk eens bij Kleur mijn Interieur.

A touch of…

Goud, zilver en glitters mogen niet ontbreken! Dat kun je zoeken in de details, maar je kunt het ook op de muren doen. Histor heeft bijvoorbeeld een sparkle lijn (Histor Highlights) met glitters die je over de normale verf doet.

Lees verder onder de advertentie

Pronkstuk

In een prinsessenkamer horen verkleedjurken. Het liefst hangen ze opvallend in de kamer. Hang de allermooiste jurk op een speciale manier op. Namelijk door een grote lijst te kopen bij bijvoorbeeld Xenos. Hang die als frame op aan de muur. Daarin bevestig je aan de muur een haak. Hang nu de jurk op een mooie hanger op aan de haak. Een plaatje van een jurk!

Bron: 1. IkenIk – 2. Kek wonen met Kinderen | Fotografie Bart Brussee | Productie Ghislaine van Delden