Jungle kamer ideeën voor een kleine Tarzan

beeld vtwonen Beeld

Een trend op het gebied van kinderkamers is een jungle kamer. Voor zowel jongens als stoere meiden is het een perfect thema. Je kunt helemaal los gaan met dieren, bomen en bamboetakken. In dit artikel staan de leukste junglekamer ideeën.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Kinderbed jungle

Je begint uiteraard met het belangrijkste item in de kinderkamer: het bed. En wat is er nou leuker dan een compleet jungle kinderbed. Bij Tienerkamer.nl hebben ze het ledikant van je kinds dromen. Deze halfhoogslaper is een complete jungle op zich.

Een beetje teveel van het goede? Dan kom je ook al een heel eind met een tof dekbedovertrek. Zoals die van Kinderbeddenwebshop. Schattig toch dat aapje!

Lees verder onder de advertentie

Muurstickers jungle kamer

Uiteraard moet de hele kinderkamer jungle bekleed zijn met jungledieren en bamboetakken. Dat doe je eenvoudig met muurstickers. Bij Kidzstijl en Muurdeco4kids verkopen ze tientallen muurstickers met het thema jungle. Plak olifanten, apen en luipaarden bij elkaar. Blaadjes en takjes erbij en je stapt zo de jungle in.

Kinderkamer decoratie jungle

Ook zonder dierenstickers kan je de muren jungle-proof maken. Bijvoorbeeld met deze bamboetakken van Muurstickers.net. Bestel er meerderen in verschillende tinten groen. Plak ze naast en gedeeltelijk over elkaar heen voor een leuk effect. En om het helemaal af te maken bind je een stuk of vijf bamboepalen aan elkaar, te koop bij Bamboestokken. Deze bevestig je tegen de muur met de bamboestickers. Boor er op verschillende hoogte haakjes in, zo heb je een hele originele kapstok in de kinderkamer!

Kinderkamer decoratie jungle

De hele kamer decoreer je uiteraard met kekke jungle kamer accessoires. Ga je gedetailleerder aan de slag, dan ga je voor deze fotolijstjes van Silt and Living.

Lees verder onder de advertentie

Als allerlaatste mogen jungleknuffels niet ontbreken. Bij Knuffelwinkel koop je alle dieren die in de jungle leven, maar dan van pluche. Zo tover je een kale kinderkamer om in een compleet jungle avontuur.

Kinderkamer jungle book

Als we het hebben over een jungle kamer, mag jungle book natuurlijk niet ontbreken. Mowgli en zijn vrienden zijn perfect voor op de kinderkamer. Bij Wallart-deco vind je een groot assortiment aan jungle book muurstickers. Er zijn kleine sets, maar ook een set met bijna alle personages. Verder kan je alle bovenstaande tips natuurlijk ook gebruiken. Als Mowgli en zijn vriendjes maar te zien zijn, heb je een echte kinderkamer jungle book thema.

Bron: 1. Tienerkamer.nl – 2. Kek wonen met Kinderen

Lees verder onder de advertentie