WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Retro kindermeubels

Retro kindermeubels – het zijn meestal niet de goedkoopste meubels, maar absoluut pronkstukken in de kinderkamers. De vintage en retro kindermeubels zijn leuk in een babykamer, maar ook in een tienerkamer. Daarnaast zijn deze meubels ook nog eens tijdloos en uniek. 

retro kindermeubels retro kindermeubels retro kindermeubels

Retro babykamer meubels

Bezig met het inrichten van de babykamer? Niets leukers dan een retro of vintage meubel dat de kamer onderscheidt van andere babykamers. Denk aan een retro commode of een bedje. Kidskamers helpt je verder met de zoektocht naar een retro commode. Maar ook een retro of vintage ledikantje voor op de babykamer doet het goed.

Kifkef.be is een van de leuke websites waar je vintage en retro kindermeubels kunt vinden. Wij vinden vooral de hobbelpaarden van Kifkef een echte musthave voor op de babykamer.

Retro in de tienerkamer

Voor de tienerkamer zou je kunnen denken aan een retro of vintage bureau, bed of stoel. De vintage en retro schoolbureaus en stoelen van Loods 5 zijn een van onze favorieten. Stoere materialen, maar ze brengen ook veel gezelligheid in een kamer.

Voor leuke retro woonaccessoires biedt psikhouvanje.nl een breed assortiment.

Retro kindermeubels kopen

De manier om retro kindermeubels te vinden is toch wel een tweedehands meubel op de kop tikken op Marktplaats. Verder raden wij  aan om een kijkje te nemen op de vintage afdeling van Loods 5 of een bezoekje te brengen aan Combitex.

Bron: Kifkef

nog meer: kinderkamer inspiratie