WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zitzak kind

Lekker zitten en relaxen op een hippe zitzak. Het is functioneel en het staat erg leuk in de kinder- of tienerkamer. Daarnaast bevorderen sommige zitzakken de zithouding van je kind. Bekijk hieronder de verschillende soorten.

Zitzak kind

Zitzak kind

zitzak kind

Hippe zitzakken

Zitzakken zijn verkrijgbaar van verschillende merken. In elke kleur en bij elk thema kan je er wel één vinden. Bijvoorbeeld voor jongens een stoere legerprint. Bij Joy2have verkopen ze tientallen soorten zitzakken. Zelfs met een Delfts blauwe print of glimmend zilver en goud.

Ergonomische zitzak kind

Wil je comfort en gezondheid met elkaar combineren? Kies dan een zitzak van Ergonomic living. Zij verkopen zitzakken in verschillende groottes en vormen. Ideaal voor zowel kids als volwassenen. Door de speciale vulling en zachte hoes van rekbaar katoen vormt de zak volledig naar het lichaam van je kind. Daarnaast zijn de zitzakken verkrijgbaar in allerlei leuke felle kleurtjes.

Zitzak zelf maken

Ben je handig met naald en draad? Dan maak je zelf een zitzak voor je kind. Precies zoals hij of zij dat wilt. Met applicaties, in spijkerstof of simpel effen. Bekijk het zelfmaakidee hippe zitzak voor de werkbeschrijving.

Bron: Ergonomic Living

nog meer: kinderkamer inspiratie