WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gordijnen kinderkamer esta

Ben jij op zoek naar gordijnen voor op de kinderkamer? Esta beschikt over een enorm assortiment aan stoffen. Of je voor een jongenskamer, meisjeskamer of babykamer zoekt maakt niet uit. Esta heeft namelijk tientallen printjes, kleuren en patronen. Bekijk hieronder de leukste gordijnen kinderkamer Esta!

Gordijnen kinderkamer Esta

Stof voor gordijnen kinderkamer esta

Estahome.nl heeft een ruim assortiment aan behang, stof en bedtextiel. De artikelen van Esta maken de kinderkamers gezellig. De producten worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Alle producten zijn ecologisch verantwoord geproduceerd, hun katoen is dan ook 100% bleekmiddel vrij. Zou jij dus graag originele stof willen voor gordijnen? Bekijk dan eens de webshop van Esta en vind gegarandeerd een mooie en leuke stof!

Kindercollecties

Esta heeft verschillende collecties die te koop zijn in de webshop. Wij hebben voor jou uitgezocht welke het meest geschikt zijn voor de kinderkamer, zodat jij niet de hele webshop meer hoeft af te speuren.

De collectie ‘Giggle’ is geschikt voor jongere kinderen. Hier vind je stoffen met knuffelbeertjes, dieren, autootjes en kleine bloemetjes. Een andere collectie is ‘Regatta crew’. Deze bestaat uit stoffen die te maken hebben met zeilen. Ideaal voor een jongenskamer van een zeilliefhebber. Ook een geschikte collectie voor de kinderkamer is ‘Jimbo’. In deze collectie vind je echte meisjeskamer stoffen, maar ook echte jongenskamer stoffen. Leuke patronen die je hier ziet zijn auto patronen, vogeltjes en paardjes.

Complete kinderkamer inrichten

Bij Estahome.nl vind je compleet op elkaar afgestemde producten. Zo zijn er gordijnstoffen die matchen met zowel behang als bedtextiel en accessoires. Alles valt met elkaar te combineren zodat je er een hele kinderkamer mee in kunt richten. Met de styling ga je dus nooit de mist in.

Gordijnen kinderkamer

Helaas worden de gordijnen van Esta niet via vtwonen verkocht. Maar dat is geen probleem. Hieronder vind je een selectie van gordijnen die ook heel mooi zijn voor de kinderkamer. Tip! Vind hier nog veel meer gordijnen.


Bron: Esta

nog meer: kinderkamer inspiratie