Glitterverf muur

beeld vtwonen Beeld

Veel kleine meisjes zijn dol op glitters. Niet gek dat glitters favoriet zijn bij het knutselen. Ieder klein meisje droomt van een slaapkamer met glitters op de muur, want: hoe meer glitters, hoe beter. Glitters op de muur geeft een speels effect en romantische uitstraling. Perfect dus voor de slaapkamer van jouw kleine meid.

Lees verder onder de advertentie

Ieder klein meisje droomt van een slaapkamer met glitters op de muur.

Glitterverf muur

Glitterverf kun je op verschillende manieren gebruiken. Wil je een rustige wand met alleen glitterverf of wil je een prinsessenkamer waar een roze muur een extra glitter krijgt? Met de aanwezigheid van de glitters kun je wat spelen. Wil je niet al teveel glitters, breng dan een dunne laag glitters aan. Wil je meer glitters, kies dan voor meerdere lagen met glitterverf.

Inspiratie

Met een glitterkamer straalt jouw kind iedere dag! Of nu alle muren glitterverf bevatten of slechts een paar banen. Je kind vindt het geweldig. In het artikel Babykamer Swarovski lees je meer over glitters in de slaapkamer. Van muren tot meubels en accessoires, alles straalt voortaan!

Lees verder onder de advertentie

Glitterverf kopen

Als je precies weet wat je wilt decoreren met glitters in de slaapkamer, is het tijd om aan de slag te gaan. Bij Histor kun je transparante muurverf met decoratieve highlights kopen. Of je nu voor zilveren glitters of gekleurde vlokjes gaat. Bij Histor is er genoeg keuze. Voor sprankelende effecten op muren en plafonds kun je ook terecht bij Praxis. Hier zijn vergelijkbare producten te vinden.

Ideeën kinderkamer

Er zijn heel veel manieren waardoor je de kinderkamer een persoonlijke uitstraling kunt geven. Ga je voor opvallende kleuren, een mooie muurschildering, een leuk sjabloon? Of juist voor een hippe muur waarop je kunt krijten? In ons artikel over verf ideeën voor de kinderkamer kun je inspiratie opdoen.

Glitters voor de kinderkamer

Op zoek naar meer glitterproducten voor de kinderkamer? We hebben hieronder de leukste producten verzameld.

Lees verder onder de advertentie

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op vtwonen.nl/shop!

Bron: Apartment Therapy

Lees verder onder de advertentie