WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bouwtekening voor een bureau van steigerhout

Steigerhout is erg populair om te gebruiken in de kinderkamer. Met een paar steigerhouten planken en een duidelijke werktekening zet je dat stoere bureau zo in elkaar.

bouwtekening bureau steigerhoutbouwtekening bureau steigerhout

Bureau van steigerhout

Steigerhout staat stoer en ruw in een jongenskamer, met de juiste accessoires erg mooi in de meisjeskamer. Voor de steigerhouten planken kun je terecht bij Steigerplank. Je vind er nieuwe en gebruikte steigerplanken. Het voordeel aan steigerhout is dat het makkelijk te bewerken is. De planken zijn vaak onbehandeld, dus kun je naar eigen smaak het bureau een Grey Wash of White Wash (meisjeskamer) behandeling geven.

Bouwtekening bureau steigerhout

Op de website van Gamma kun je veel bouwtekeningen vinden, zo ook een voor een bureau. Met de werktekening voor het meegroeibureau voor kinderen maak je direct een multifunctioneel exemplaar. De wieltjes eronder zorgen ervoor dat het bureau op meerdere plaatsen in huis gebruikt kan worden. En met de planken die versteld kunnen worden, groeit het bureau makkelijk met het kind mee!

Bouwtekening steigerhout

Ben je van plan meer steigerhout meubelen voor in de kinderkamer te maken? Pak het dan direct goed aan en maak een hoogslaper met een bureau van steigerhout. Ook deze werktekening vind je bij Gamma. Met de bouwtekening zet je in twaalf stappen het bed met bureau zelf in elkaar. Door het gebruik van steigerhout bouw je zo een stoer bed en houd je nog ruimte in de kinderkamer over ook! Die ruimte kun je natuurlijk gebruiken voor andere meubels van steigerhout.

Bron: Woonkeet

nog meer: kinderkamer inspiratie