WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 8: de finale

Het moment van de waarheid is aangebroken, de finale van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’. De finalisten van 2021 zijn Isabelle en Kim. Wie van de stylisten in spé wordt dit weekend bekroond tot ‘Grootste interieurtalent van Nederland en België’? Vele moodboards, make-overs en gedurfde combinaties later zijn Isabelle en Kim nog maar één stap verwijderd van hun interieurdroom. Dat kan nog weleens spannend worden.

Kim

“Bizar om in de finale te staan, ik had dat niet durven dromen.”

-Finalist Kim
interieurtalent isabelle
Isabelle

“Nu ik in de finale sta, wil ik ook graag winnen.”

-Finalist Isabelle

Kerstsferen

Isabelle en Kim hebben in de halve finale laten zien dat ze een sterk duo zijn. Dankzij deze geslaagde samenwerking staan ze aankomende aflevering samen in de finale. Dit keer staan ze echter lijnrecht tegenover elkaar. Dat zorgt voor gezonde spanning. Maar aan sfeer niets te kort! De kerstboom en woonitems staan klaar voor een feestelijke aankleding. Nog inspiratie nodig voor de feestdagen? Met de styling en handige DIY’s van Isabelle en Kim tover je een woonruimte om tot een warm nest voor de feestdagen. 

It’s the most wonderful time of the year dat gevoel mag in de styling zitten. Dat én meer!”

-Jurylid Frans uyterlinde

Signature stijl

Naast de feestelijke verrassingsopdracht, zullen de finalisten ook een grote finale-opdracht vervullen. Hiervoor hebben Isabelle en Kim een ontwerp kunnen voorbereiden dat hun eigen handtekening draagt. Isabelle dompelt een eetkamer onder in haar kenmerkende serene sferen. Ze kiest voor warme kleuren en een mix van natuurlijke elementen. Kims stijl typeert zich door een combinatie van chic en modern, met de glamorous twist die we van haar gewend zijn. In de finale gaat het om het neerzetten van een signature stijl met een verrassende wending, een nieuwe touch of een frisse invalshoek. Welke finalist weet de jury het meest te verbluffen?

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’

Stylingbox sneak peek
Stylingbox sneak peek

Interieurdroom 

De winnaar heeft laten zien dat ze ruimtelijk inzicht heeft, creatief kan indelen en gevoel heeft voor het mixen van kleuren, materialen en texturen. Voor welke finalist zal de interieurdroom in vervulling gaan? Kijk zondag 12 december om 17:25 op SBS naar de allerlaatste aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ voor de uitreiking van de titel ‘Grootste interieurtalent van Nederland en België’.

nog meer: Interieurtalent gezocht