WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer Isabelle

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét stylingtalent van Nederland en België te worden. Vandaag maken we kennis met de gedreven 35-jarige Isabelle Vermeersch uit het Antwerpse Boechout, met een passie voor interieur en fotografie. 

interieurtalent isabelle

“Ik laat me inspireren door Wabi Sabi voor een sereen huis”

-Isabelle

Haar thuis 

Isabelle woont met haar man en twee kinderen in een verbouwd rijtjeshuis in het Belgisch Boechout. Gevoel voor styling en interieur is haar met de paplepel ingegoten. Met een vader als antiquair is ze opgegroeid met veel kunst, antiek en vintage in huis. Items met een authentieke karakter die bovendien hun waarde behouden. Ook haar moeder wist met bloemen uit de tuin en kaarsen altijd stijl en sereniteit te creëren in huis, zelfs al was het altijd een gezellige drukte als groot gezin. Inmiddels heeft Isabelle samen met haar man de koopwoning in Boechout gerenoveerd. De woning van 280m2 heeft hoge plafonds, een mooie parketvloer en grote ruimtes. Het gezin moest vanwege de make-over een aantal maanden bivakkeren op de bovenverdieping van het pand. Maar inmiddels is het de woning helemaal verbouwd naar eigen idealen: met duurzame en authentieke bouwmaterialen. 

Authentiek met een Japans randje 

Isabelle is nog dagelijks bezig met de afwerking van haar woning. Daarnaast is ze achter de schermen volop bezig met de opstart van haar eigen studio ‘These are the days‘. Deze stap belichaamd voor haar de professionalisering van haar fotografie en styling-skills. Met de studio gaat Isabelle zich richten op brand & lifestyle fotografie en interieurprojecten met authenticiteit en duurzaamheid als kern. Door de Japanse levensfilosofie Wabi Sabi te introduceren bij mensen thuis, streeft ze naar het verwezenlijken van een rustige thuisplek voor iedereen. 

Binnenkort te zien

Isabelle’s focus op het creëren van rustige ruimtes en haar selectie van items die bijdragen aan het cultiveren van deze momenten heeft haar al een heel eind gebracht. Wij zijn benieuwd wat ze in aflevering 5 voor ons gaat neerzetten in het toepasselijke thema ‘Luxe Spa’. Kijk zondag om 17:20 uur naar ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ op SBS6 voor de battle tussen Isabelle en Koen.

nog meer: Interieurtalent gezocht