WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Speelgoedkist voor buiten

Voetballen, schepjes, emmers en stoepkrijt. Allemaal fijn buitenspeelgoed waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Maar aan het eind van de dag moet het allemaal weer netjes opgeruimd worden. Een speelgoedkist voor buiten is de oplossing.Speelgoedkist voor buiten

Kunststof speelgoedkist voor buiten

De speelgoedkisten en opbergboxen van wehkamp zijn gemaakt van kunststof en zijn regenwaterdicht. Ideaal voor het opbergen van kussens, speelgoed en tuingereedschap in de tuin of op het terras. De Keter kussen en speelgoedbox is donkergrijs en heeft een mooie rattan look.

Een opbergbox en zitplek tegelijkertijd, dat is de Keter opbergbank. Een zitbankje met genoeg ruimte om speelgoed in op te bergen.

Speelgoedkist steigerhout

Steigerhout wordt veel gebruikt voor tuinmeubels zoals loungebanken, tafels maar ook voor speelgoedkisten voor buiten. Het is een stevig houtsoort die weerbestendig is en niet snel vergaat. Bij Saartje Prum en Jorg Steigerhout verkopen ze hele mooie steigerhouten speelgoedkisten. Geef de kist zelf meerdere lagen buitenbeits in een kleur naar keuze en de kist gaat jaren mee.

Steigerhouten kisten zijn door de kieren tussen de planken meestal niet waterdicht. Zet de kist daarom onder een afdak of informeer bij de verkooppunten hoe je de kist het best waterdicht kunt maken.

Meer speelgoedkisten

In het artikel over de Speelgoedkist op deze site vind je nog meer verkoopadressen voor allerlei verschillende speelgoedkisten. Misschien niet allemaal geschikt voor buiten, maar wel erg leuk voor in huis of in een berging of tuinhuisje.

Bron: wehkamp

nog meer: wooninspiratie