WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Altijd bij de hand: sleutels opbergen doe je in deze items

Tas, jas, portemonnee… check! Maar waar zijn de sleutels? Waarom heeft alles een vaste plek in huis, maar lijken sleutels je regelmatig uit te dagen voor een potje verstoppertje? Maak daar een einde aan door ook de sleutelbossen een eigen, mooie stek te geven. Sleutels opbergen doe je in deze items.

vtwonen binnenkijken special tiny houses | borden met bloemen op sleutelrek | sleutels opbergen

Voorbestemd

Als je aan het opbergen van een bos sleutels denkt, dan kom je al gauw uit bij een ouderwets sleutelkastje. En dat klopt! Gelukkig zijn de designs tegenwoordig niet meer zo achterhaald. Al kun je natuurlijk op zoek gaan naar een bijzonder vintage exemplaar in de kringloopwinkel. Handig en compact, met genoeg haakjes voor een groot huishouden of met een strak design: deze sleutelkastjes verdienen een plek in het zicht.

Liever een multifunctioneel item? Dan volstaat een spiegelkast of deze rotan spiegel met bakjes ook.

LEES OOK
Vaak je sleutels kwijt? Deze DIY gaat je helpen!

Extra kapstok

Als je het huis binnenkomt, is het bijna logisch om je jas aan de kapstok te hangen. Oké en zo af en toe over de stoelleuning… Sleutels daarentegen laat je ergens slingeren om ze vervolgens niet meer terug te kunnen vinden. Waarom hang je die bos met sleutels niet ook gewoon aan een haakje? Kun je meteen de deur uit.

LEES OOK
Ook in deze 5 ruimtes is een kapstok handig

Grabbelton

Een stoere sidetable of een mooi dressoir in de hal misstaat nooit. Een fijn schaaltje voor sleutelbossen trouwens ook niet. Hoe groter de schaal, des te overzichtelijker de sleutelbak. Want het is wel zo handig als je in een oogopslag kunt zien welke bos van jou is, helemaal als je te dealen hebt met sleutels van meerdere personen. Want om nou elke keer als je van huis gaat in een grabbelton te graaien…

nog meer: wooninspiratie