WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gave jongens tienerkamer

De legoblokken maken plaats voor computerspellen. En de kleurschriften voor schoolboeken. Je zoon is nu een echte tiener. De hoogste tijd voor een gave jongens tienerkamer.

Jongens tienerkamer

Grijs en okergeel voor jongens

Een tienerkamer voor jongens mag best wat kleur hebben. Natuurlijk zijn dit geen kinderlijke maar stoere kleuren. Een geschikte kleurencombinatie is grijs met okergeel. De basis bestaat uit verschillende grijstinten. Je kunt er voor kiezen om een muur zachtgrijze of juist antraciet te schilderen. En met gele accessoires breng je kleur in de kamer.

Spijkergoed als basis

Een ander palet is iets stoerder. Het uitgangspunt is kobaltblauw en jeansblauw. Heb je lef, dan schilder je een muur blauw. Bijvoorbeeld de kleur ‘Statig Blauw’ van Flexa. Blauw en spijkerstof kan je goed combineren met grijs, maar ook met rood en knalgeel. Hiermee krijg je zeker een stoere jongens tienerkamer. Stoer blauw mag eigenlijk gewoon niet ontbreken in een jongens tienerkamer.

Studeerkamer jongens tienerkamer

Een goed bureau en een compleet ingerichte studeerplek mag niet ontbreken in de tienerkamer. Heb je niet zo veel ruimte voor een bureau? Dan zijn de hoogslapers van Babypark een goede optie. Onder de hoogslaper zit een groot bureau met opbergvakken. Ruimte genoeg voor alle boeken en eventuele apparatuur.

Relax-plek

Een lekkere plek om te relaxen in de tienerkamer begint met een zitzak. Een ergonomisch en stijlvol exemplaar vind je bij Ergonomic Living. Hier kan je zoon heerlijk op zitten. Wil je een zitzak met een leuke print of in een lekkere knalkleur? Dan kan je vast slagen in de vtwonenshop.

nog meer: wooninspiratie