WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Back to school: bureaustoel voor de kinderkamer

Als kinderen veel achter hun bureau zitten, is een goede bureaustoel voor de kinderkamer belangrijk. Bijvoorbeeld tijdens het computeren, huiswerk maken en knutselen. Een kinderbureaustoel heeft een ondersteunende rugleuning en een zacht zitvlak. Dit is essentieel voor de houding van je kind.

stoere tienerkamer

Ergonomische kinderbureaustoel

Het is bij een bureaustoel belangrijk dat de zithoogte verstelbaar is en dat de rugleuning aangepast kan worden. Een goede kinderbureaustoel heeft dit allebei. Daarnaast is de rugleuning ergonomisch gevormd wat extra ondersteuning biedt. Het materiaal zorgt er voor dat de stoel lekker zacht zit. 

Kleurrijke kinderbureaustoelen

Voor een groot assortiment bureaustoelen voor kinderen kijk je bijvoorbeeld in de vtwonen shop. Leuk om te combineren in bijvoorbeeld een Cars-kamer of Prinsessenkamer. Voor tieners kun je ook kijken bij alle bureaustoelen

Leuke kinderstoeltjes

Als je kind niet vaak of lang aan het bureau zit, dan functioneert een gewoon kinderstoeltje ook prima. Let wel op de hoogte van de kinderstoel ten opzichte van het bureau waar hij aan komt te staan. De stoel mag niet te laag of te hoog zijn. Je kind kan anders last krijgen van zijn of haar rug.

nog meer: wooninspiratie