WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babywinkels in Duitsland

Woon je in de grensstreek van Duitsland, dan is het soms makkelijker en soms goedkoper om in babywinkels in Duitsland baby artikelen te kopen. Bekende merken en populaire artikelen zijn hier vaak een stuk voordeliger. Wij maakten een overzicht van de leukste Duitse babywinkels en webshops.

kinderkamer aardetinten

Baby1one

Door heel Duitsland verspreid vind je filialen van Baby1one. Deze grote babywinkel verkoopt artikelen van bijna alle bekende merken. Filialen dicht bij de grens liggen in de plaatsen Aachen, Kleve en Meppen. Maar ze hebben ook een webshop waar je een groot deel van hun assortiment online kunt bestellen.

Babywalz

Kinderwagens, rompertjes, speelgoed, babykamerartikelen en nog veel meer vind je bij Babywalz. Een groot concern met tal van filialen in heel Duitsland. Het dichts bij de Nederlandse grens ligt het filiaal in Bochtelt, bij Doetinchem de grens over. En woon je in Zuid-Limburg, dan kun je terecht in Aachen.

Ernstings Family

In het warenhuis Ernstings Family verkopen ze spullen voor de hele familie. Of je nou je hele gezin in het nieuw wilt steken of accessoires zoekt voor in de babykamer. Je kunt zowel online shoppen als langsgaan bij een van de vele babywinkels in Duitsland. In vrijwel iedere Duitse stad vind je een filiaal van Ernstings Family.

BabyWelt

Bij BabyWelt in Gersthoven (Zuid-Duitsland), hebben ze een uitgebreid assortiment met kinderzitjes, kinderwagens, babykleren en nog veel meer. En vaak hebben ze hele fijne acties en kortingen. Dus zeker de moeite waard om bij deze babywinkel in Duitsland op de heen- of terugweg van je autovakantie langs te gaan.

Meer inspiratie voor de kinderkamer

Beeld: Baby1One

nog meer: wooninspiratie