Schoenen opbergen: wat een lekkere binnenkomer!

Zwart onderstel Lowercase, 81x35x12, zwarte kledinghangers van Hay, set van 5, hanglamp Nordlux Milford, 33,5×20 cm (hxØ), vloerkleed van zeegras, Ø 120 cm (vtwonen.nl). Loopfiets (veloretti.nl). Karamelkleurige katoenen tas van Repose Amsterdam (fishonthemoon.com). Bruine wollen hoed (stradivarius.com). Helm cream (banwood.com). Jassen, sjaals en muts, schoenen (stories.com). Kinder bodywarmer (zara.com). IJzeren letter P (stoermetaal.nl). Lichtkussen is zelfgemaakt van schuim, 81×35 cm (abs-schuimplastichuis) met linnen stof (deboerenbonthal.nl). Donkerbruin kussen Futon Aki cushion, 60x34x3-4 cm (woodchuck.nl). Leren tasjes, rieten hoed, rieten tasje, kinderschoenen privébezit. Beeld

Nooit meer je nek breken over een stapel uitgetrapte (puber)schoenen, hoe lekker zou dat zijn!? Als schoenen opbergen makkelijker wordt, is de kans groter dat iedereen meedoet. Wedden dat je met deze mooie en praktische opbergitems meteen spijt hebt dat je ze niet eerder hebt aangeschaft?

Lees verder onder de advertentie

Open opbergers

Schoenen opbergen kun je op veel manieren doen. Vind je het leuk om de gang speels te houden? Dan zijn open opbergkasten jouw ding! Met een open meubel kun je meteen zien waar welke schoenen staan, zonder te hoeven zoeken. En zo zie je ook nog iets van je mooie schoenen!

Dichte meubels

Vind je het fijner om alle schoenen weg te werken voor een rustige en opgeruimde gang, dan is een dichte opbergkast wat je zoekt. Of je de schoenen er nu netjes inzet of, voor de rommelkonten onder ons, er gewoon ingooit: je ziet er lekker niks van aan de buitenkant.

Lees verder onder de advertentie

Alles-in-één kasten

Wil je niet alleen je schoenen opbergen, maar ook sjaals, handschoenen, tassen en jassen, dan is een grotere gangkast de oplossing. Een gangkast is niet alleen fijn om spullen in op te bergen, maar ook perfect om een statement mee te maken. Kies jouw favoriet en kom voortaan met een big smile je huis binnen.

Psst: de alles-in-één kast die hierboven staat afgebeeld kun je zelf maken! De benodigdheden en werkomschrijving van deze DIY 3-in-1 kast vind je hier.

Bron: vtwonen 3-2020 | productie & styling Kim van Rossenberg | uitvoering Richard van Meerveld | fotografie Sjoerd Eickmans | assistentie Hester de Koning

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie