Waarom je nú roze eetkamerstoelen wilt hebben

beeld vtwonen Beeld vtwonen 03-2021 | Fotografie Caroline Coehorst | Tekst Adeline Mans
Beeld vtwonen 03-2021 | Fotografie Caroline Coehorst | Tekst Adeline Mans

De aanschaf van eetkamerstoelen is er eentje waar je goed over na wilt denken. Ze hebben niet alleen meer invloed op de rest van het interieur dan je zou denken, je gebruikt ze waarschijnlijk ook meerdere keren per dag. Belangrijk dus dat ze écht iets moois uitstralen. Heb je al eens gedacht aan roze eetkamerstoelen?

Lees verder onder de advertentie

All pink everything

Roze is allang niet meer de ultieme prinsessenkleur of een tint die het huis meteen verandert in een zuurstok. Het is tegenwoordig eerder klassiek en sophisticated. De eetkamerstoelen vormen het perfecte deel van het meubilair om een kleur aan toe te voegen. Voeg deze twee feiten samen en de conclusie is simpel: je hebt toch écht roze eetkamerstoelen nodig in je leven.

LEES OOK
Hartverwarmend: warme tinten roze

Combineer met velvet

Roze en velvet gaan vaak hand in hand. Niet zo gek, want de combinatie van deze luxe stof met het classy roze maakt de stoelen nu eenmaal nog een tikkeltje klassieker dan ze al waren. Lijken een paar velvet eetkamerstoelen je wel wat, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Deze comfortabele eetkamerstoel van Zuiver is met zijn stervormige poot en opstaande randen nét even anders. En deze roze eetkamerstoelen van VidaXL hebben een heerlijke zitting en koop je direct per vier. Handig!

Lees verder onder de advertentie

Andere combinaties

Waar combineer je die roze eetkamerstoelen eigenlijk mee? Met een felgekleurd element zet je nu eenmaal wel al de toon in de eetkamer of keuken. Heb je een neutraal kleurenpalet, dan kun je die roze eetkamerstoelen met een gerust hart neerzetten. Heb je al veel andere kleuren? Maak dan een keuze tussen drie tinten die je laat terugkomen. Het mooiste zijn koelere kleuren zoals groen en blauw, omdat deze in contrast staan met het warme roze.

Roze eetkamerstoelen shoppen…

Bron: vtwonen 03-2021 | Fotografie Caroline Coehorst

Lees verder onder de advertentie