De 5 stoerste DIY’s voor Vaderdag 2023

Geribbelde metalen plantenpot, ronde bus met deksel uit India (De Weldaad). Houten kruk, bamboe schalen met houten deksel, grote zwarte emaillen pan, kleine zwarte pannen, ecru borden, zwarte mand, naturel mand in kast set van 4, mandje met plant (Madam Stoltz). Glazen limonadetap, zwart-witte manden, witte emaillen borden, diepe borden, emaillen kommen, flesjes met zwarte dop en rietje (Nordal). Tafelkleed als schaduwdoek, schort, metalen kratje (H&M Home). Laatje van metaal en hout (Burbri Antiek). Gevlochten schaal, houten kommen (HK Living). Barbecue Korpön (Ikea). Overig privébezit Beeld Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek
Beeld Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek

Je kunt je nooit té vroeg voorbereiden op zo'n belangrijke dag als Vaderdag. Zorg dat jij je vader(figuur) 18 juni goed in het zonnetje zet. Hoe? Door samen een project aan te pakken, want waarschijnlijk brengt hij het liefst tijd met je door. Daarom hebben wij voor alle handige vaders 5 stoere DIY’s op een rij gezet. Veel maakplezier!

Lees verder onder de advertentie

Koken met een buitenkeuken

Voor alle kokerellende vaders is een buitenkeuken natuurlijk een droom. Bij deze keuken is er ruimte genoeg voor al je outdoor keukenspullen: van gasfles tot barbecue. Zo kunnen jullie samen de hele zomer buiten eten. Gezelliger dan dat wordt het niet. Ontdek de DIY buitenkeuken.

Houtopslag voor houtblokken

Niets is fijner dan op een koele zomeravond buiten genieten van een vuurtje. Maar om vuur te maken heb je natuurlijk hout nodig. Met deze leuke houtopslag kun je de houtblokken netjes en mooi opbergen. Zo kunnen stoere papa’s makkelijk (zelf gehakte) houtblokken pakken om een vuurtje mee te stoken. Maak samen de DIY-houtopslag.

beeld vtwonen Beeld vtwonen 06-2015 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg
Beeld vtwonen 06-2015 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg
Lees verder onder de advertentie

Bartafel voor Vaderdag

Is er ruimte voor een gezellige zithoek in de tuin? Dan is een hoge bartafel de perfecte oplossing. En met steigerhouten planken en schroeven maak je deze gemakkelijk zelf. Ideaal voor een vaderdagontbijt in de ochtendzon of voor papa om met zijn vrienden een avond te borrelen. Ga samen aan de slag met de hoge bartafel.

LEES OOK
5 DIY’s om je tuin klaar te maken voor de zomer

beeld vtwonen Beeld  Fotografie Barbara Kieboom | gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 6.
Beeld Fotografie Barbara Kieboom | gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 6.
Lees verder onder de advertentie

Werkbank

Voor vaders die échte klussers zijn heb je een plek nodig waar hij al zijn creativiteit kwijt kan. Met behulp van deze houten schragen zet je snel een werkbank in elkaar. Alleen moeten de schragen wel eerst gemaakt worden. Maar dat is voor een klusser vast een eitje, toch? Zo maak je de werkbank.

Metalen bord Speed Limit, nummerbord, oude metalen letter A (Spoor 38). Print op de muur Kim by Dufay Alice (L’Affiche Moderne). Wandlamp Aberdeen van It’s About RoMi, zwart-witte opbergdoos Remember (vtwonen.nl). Voorraadpot met deksel Korken, schriften, tapehouder met tape Fullfölja (Ikea). Stoffen vlaggen Hurray Flags (Ferm Living). Metalen dressoir Vegas van New Routz (Het Kabinet). Atelierkruk Pleven (Brût Amsterdam). Overig privébezit. Beeld vtwonen 10-2015 | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans
Beeld vtwonen 10-2015 | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans

Praktische planken

Mooi én praktisch, dat zijn deze houten planken met leren banden. Door de robuuste materialen maak je het huis er gelijk stoer mee. Perfect voor een industrieel interieur. Hang ze op naast het bed, in de keuken of de woonkamer om in een handomdraai meer opbergruimte te creëren. Ga aan de slag met de houten wandplanken.

Lees verder onder de advertentie
 Planken met oude leren banden kant en klaar (). Stoel, bakje met cijfer (Brût Amsterdam). Zwarte beker, blauwe kommetjes van Alissa en Nienke (Restored). Vlinderdoos (Hutspot). Kleur: Pure & Original Classico muurverf kleur Dark Forest per liter (De Ru). Bruin vaasje, boek en foto (kringloopwinkel).  Beeld vtwonen 10-2014 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman
Beeld vtwonen 10-2014 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

Cadeau-inspiratie voor Vaderdag...