WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x DIY’s met zelfdrogende klei

DIY’s met zelfdrogende klei zijn ideaal. Lekker bezig zijn op een creatieve middag zonder dat het daarna nog úren in de oven moet. De naam doet het al vermoeden: de klei droogt vanzelf op. Aan de slag!

vtwonen 10-2020 | gele kaarsen met zelfgemaakte kandelaars

DIY: Knappe kandelaar

Sfeervol licht tijdens de late diners. Met een kandelaar van zelfgedrogende klei krijg je het voor elkaar. Passend bij elke kaars en super makkelijk om te maken: de klei hardt uit tijdens het drogen in de lucht. En met z’n organische vormen ook nog eens hartstikke trendy! Zo maak je de kandelaar.

DIY: tegels van klei

vtwonen 04-2016 | DIY muurtegels, gemaakt van zelfdragend klei
Koffieketel, blauw bakje (Restored). Porseleinen eierlepeltje, emaillen lepel, porseleinen kaas-plankje, porseleinen gember- of knoflookrasp, S-haken (Dille & Kamille). Klopper (2ehands en grietje). Parelmoeren lepeltjes privébezit.

Net echt, deze gemetselde muur. Maar niet is wat het lijkt. Deze creatie is compleet gemaakt met wat zelfdrogende klei en voegsel. Door de nét niet perfecte vormen creëer je een speelse wanddecoratie. Leuk voor aan de keukenmuur of in de badkamer. Dit heb je nodig om de tegels te maken.

DIY: cadeauverpakking

vtwonen | 55 jaar jubileum klei cadeau

Een cadeau bijzonder verpakken? Alles wat je verpakt in deze cadeaudoos krijgt de aandacht die het verdient. En het is zó te doen: net zoals op de basisschool een doosje in elkaar knutselen. Dit heb je nodig voor de cadeauverpakking.

Waar je zelfdrogende klei haalt? Bij Bol.com is er keuze uit verschillende zelfdrogende klei. Succes!

Meer zelf maken?
Bekijk al onze DIY’s hier

nog meer: DIY