WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Planten prints van April and May

Deze week staat in het teken van een aantal mooie planten die wij ontvingen van Mooiwatplantendoen. Ze passen perfect in ons interieur, maar we willen graag een extra manier laten zien hoe je planten kunt toepassen in huis. (promotie)Zwart-wit foto's van planten
plant
medinilla
Plant print

Planten fotograferen

Wij gingen aan de slag met het fotograferen van de planten en met name de bloemen hiervan, het werden verrassend mooie foto’s die je goed als kunst in huis kunt toepassen. De foto’s hebben we afgedrukt op extra dik papier en geplaatst als kunst/print in huis.

Op de eerste 3 foto’s, vind je de Anigozanthos – ofwel de Kangaroo poot. Een plant met een donker paarse bloem, die je misschien wel kent als snijbloem, maar als plant ook heel mooi toepasbaar is.

De vierde afbeelding is de Medinilla Magnifica. Met prachtig grote zacht roze bloemen. Geef niet te veel water, dit vinden ze niet leuk. De laatste foto is een detail van de Glorious Gloriosa plant, een grote tropische plant met opvallende bloemen, een echte eye-catcher in je huis!

Tropische schoonheden zijn de woonplanten van de maand mei. Nieuwsgierig hoe stylist Leonie Mooren deze planten een plekje in huis gaf? Lees het hier.

Bron: in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl.

nog meer: Botanisch wonen