WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Spiegeltje, spiegeltje…

Aan de wand, op je kaptafel of in je hand: zonder een spiegel wordt het leven een stuk minder handig. Wij zijn allebei niet echt ijdeltuiten, maar even een blik werpen of er niks tussen je tanden zit verstopt of snel spieken of er geen pluk haar de verkeerde kant op zit, dat hoort bij de dagelijkse routine. Extra mooi meegenomen als deze spiegels ook nog wat kunnen toevoegen aan je interieur.

Flip van Normann Copenhagen

De staande roze ‘Flip’ (alleen die naam al!) van Normann Copenhagen staat al een flinke poos bij ons allebei in huis. Hij verhuist net zo gemakkelijk mee naar de eettafel waar de kleintjes zichzelf schminken en – de naam zegt het al – de spiegel is in een handomdraai alle kanten op te bewegen waardoor je altijd precies het juiste licht kunt meepikken. Zo kun je dus altijd genieten van je meest gunstige spiegelbeeld! Heel inventief is het bakje eronder waar je je favoriete sieraden veilig kunt stallen, je potjes nagellak of je pincet en je haarelastiekjes kunt neerleggen.

Vormen

‘Shapes’, zo heet de hangende variant van HAY die bij Jessica in haar hal pronkt. Hij is er in een hexagonale, een langwerpige vorm of een cirkel of ovaal en ze hebben allemaal hun eigen kleurtje meegekregen. De ronde spiegel uit de collage is er ook eentje van HAY. Deze heet ‘Strap’ en verveelt na jaren nog steeds niet. Simpel vormgegeven, maar een aanwinst voor iedere ruimte in huis.

Uit de shop

Een andere toffe spiegels uit de vtwonen shop vinden we de toffe roze eyecatcher van House Doctor. En wat dacht je van dit schatje van Bloomingville? Perfect om iemand cadeau te doen tijdens de feestdagen vanwege zijn schappelijke prijsje. Ook een mooie om bijvoorbeeld je (schoon-)moeder te verrassen is deze spiegel van WOOOD. Extra leuk omdat je er ook een kaars in kwijt kunt. Tenslotte vonden we deze beauty van Van Tjalle en Jasper nog in de sale. Even doorsparen, maar dan heb je ook wel iets heel bijzonders om jezelf in te bewonderen!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers