Simpele manieren voor meer kleur in de badkamer

beeld vtwonen Beeld vtwonen 05-2019 | Styling Danielle Verheul | Fotograaf Sjoerd Eickmans
Beeld vtwonen 05-2019 | Styling Danielle Verheul | Fotograaf Sjoerd Eickmans

Ben je helemaal klaar met die eeuwige witte badkamer? Dan is het de hoogste tijd om er meer kleur in aan te brengen. En dat hoeft echt niet meteen een hele verbouwing te kosten. Kleur aanbrengen in de badkamer is niet moeilijk en kan op een simpele en laagdrempelige manier. 

Lees verder onder de advertentie

Textiel

Handdoeken heb je altijd nodig in de badkamer. Liggen ze bij jou verborgen achter kastdeurtjes of misschien wel in een andere kamer? Dan is het misschien een idee om het textiel een keer tevoorschijn te halen. Zeker als ze een mooie kleur of fijn design hebben. Dan wil je ze namelijk niet verstoppen, maar in het zicht hangen. Dit kan heel makkelijk met een mooi handdoekenrek, een mooie kapstok of een leuke decoratieve ladder in de badkamer. Supersimpel en meteen meer kleur in de badkamer!

LEES OOK
Doen! Kleur in de badkamer

Planten

Kleur je leven met planten. Die kun je niet alleen in de woonkamer of slaapkamer kwijt. Ook de badkamer kan een prima plek zijn voor planten. Let er bij aanschaf wel op of ze weinig licht en veel vocht kunnen verdragen. Omstandigheden die je regelmatig terugvindt in een badkamer. Maar met een mooi exemplaar heb je in een klap een bron van kleur in de badkamer. Je kunt ook voor mooie bloeiende kamerplanten gaan voor extra kleur.

Lees verder onder de advertentie

Zoek het in de accessoires

Yes, ook in de badkamer zijn accessoires te vinden, vaak nog praktisch en onmisbaar ook. Denk bijvoorbeeld aan een zeepbakje of zeeppompje. Speel bij deze accessoires een keer niet op safe en kies voor knalkleuren.

LEES OOK
Deze planten zijn perfect in een vochtige badkamer

Badmat

Ook de vloer kan vaak wel wat extra kleur gebruiken. Dan is een badmat in de badkamer natuurlijk ideaal. Een badmat zorgt niet alleen voor extra kleur in de badkamer, je voeten blijven ook lekker warm na het douchen of badderen én je hebt minder kans op uitglijden. Genoeg goede redenen om er eentje aan te schaffen.

Lees verder onder de advertentie

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

badkamer inspiratie Je badkamer als nieuw met deze 3 mini-ingrepen

beeld vtwonen Beeld

badkamer inspiratie Stinkend doucheputje? Zo kom je er vanaf

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

badkamer inspiratie Geen tegels in de badkamer? Dit zijn andere opties

beeld vtwonen Beeld

badkamer inspiratie Zo krijg je kalk uit de douche (ook de meest hardnekkige)

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: styling Danielle Verheul, fotograaf Sjoerd Eickmans

Lees verder onder de advertentie