WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

10x industriële look voor je raam

Spelen met licht was nog nooit zo leuk als nu met de nieuwe raambekleding collecties van Luxaflex. Basic, industrieel of romantisch; het is bijzonder om te zien hoe verschillende raambekleding het uiterlijk van een kamer er totaal anders uit kan laten zien. De Industrieel collectie van Luxaflex zorgt voor een vergrijsde lichtinval in huis wat past bij een vintage en industriële inrichting. Met deze industriële top 10 creëer je een tijdloze look met een rauw randje in je interieur.

1. Rolgordijn met streepdessin

Luxaflex - rolgordijnBij een strakke inrichting kies je een passend rolgordijn, zoals deze met ingeweven streepdessin. De metallic glans in zwart, wit of donkerblauw geeft je interieur een echt designstatement.

2. Twist® Rolgordijn

Luxaflex - rolgordijnHet Twist® Rolgordijn in zwart geeft je de vrijheid om te spelen met licht. Door de stoere banen open te houden creëer je licht, terwijl de banen gesloten je alle privacy geven die je nodig hebt. Het Twist® Rolgordijn komt goed tot zijn recht in een licht interieur met donkere meubelen.

3. Houten Jaloezieën

Luxaflex - houten jaloezieënHouten Jaloezieën zijn helemaal van deze tijd en het leuke is dat ze verkrijgbaar zijn in alle kleuren van de regenboog. Deze stoere fel blauwe kleur geeft je interieur karakter en dient als een echte sfeermaker in huis.

4. Duette® Shades

Luxaflex - Duette® ShadesMet de Duette® Shades heb je de perfecte combinatie van transparant en verduisterende stof voor je ramen. Beide zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen wat een ideale oplossing biedt voor in de slaapkamer. Bovendien houdt de speciale honingraatstructuur in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte (tot wel 46 %) buiten.

5. Facette® Shades

Luxaflex - Facette® ShadesVoor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag kies je voor de Facette® Shades in een zwarte tint. Door de doorschijnende en transparante delen langs elkaar te schuiven creëer je lichtinval of sluit je ze volledig af. De shades geven een stoere maar ook subtiele uitstraling aan je interieur.

6. Silhouette® Shades

Luxaflex - Silhouette® ShadesDe Silhouette® Shades zijn zacht als zijde en praktisch als een jaloezie. De voile laag van de Shades filtert het licht op een zachte manier. Kies je voor een screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde, dan houden de shades zelfs 25% meer warmte tegen wanneer ze open staan. De zwarte Silhouette® Shades zijn voorzien van aluminium accenten voor de juiste stoere look!

7. Plissé Shades

Luxaflex - Plissé ShadesMet de geplooide Plissé Shades, in een donkere tint, kies je voor een tijdloos mooi product. De shades zijn perfect voor lange ramen in een industrieel interieur. Voor een extra stoer accent zijn ze nu ook verkrijgbaar in een extra brede plooi.

8. Verticale jaloezieën

Luxaflex - verticale jaloezieënDe verticale jaloezieën zijn terug van weggeweest en ideaal voor grote oppervlaktes. In combinatie met een donkere muur komen de jaloezieën mooi tot hun recht en geven ze het interieur een robuuste vintage look.

9. Geplooide Plissé Shades

Luxaflex - Geplooide Plissé ShadesMet de geplooide Plissé Shades – perfect voor ramen van elke grootte en vorm – kies je voor een tijdloos mooi product. Voor een eigentijds en stoer effect zijn ze nu ook verkrijgbaar met een kleurverloop.

10. Horizontale jaloezieën van aluminium

Luxaflex - Horizontale jaloezieën van aluminiumHorizontale jaloezieën van aluminium zijn tijdloos en ideaal voor gebruik in iedere ruimte in huis. De jaloezieën zijn er in verschillende breedtes en eventueel te voorzien van decoratieve ladderbanden voor een trendy effect. Een echte tijdloze designklassieker.

Bron: Luxaflex

nog meer: 3x Anders