WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

10x een stijlvolle en tijdloze vloer

De vloer creëert de basis in huis, maar geeft ook karakter aan de verdere inrichting van het interieur. Het is bijzonder om te zien hoe een vloer met een industriële, natuurlijke of romantische ondertoon een ruimte er 3x anders uit kan laten zien. De vloeren van Marmoleum en Novilon zijn duurzaam gemaakt uit puur natuurlijke materialen. De Industrieel collectie bestaat uit stijlvolle, diepe kleuren waarmee strak, stoer en tijdloos de toon zetten. Speciaal voor jou heeft Marmoleum® in samenwerking met Piet Boon® een bijzondere top 10 samengesteld.

1. Marmoleum Selected by Piet Boon (Piet Boon04)

Marmoleum Selected by Piet Boon (Piet Boon04)De Marmoleum Selected by Piet Boon (Piet Boon04) vloer heeft een uitdagende kleursamenstelling. De grijsgroene tint van het vloeroppervlak lijkt van kleur te veranderen, afhankelijk van de inrichting van de ruimte. Grijze getinte accessoires versterken de kleur en geven de ruimte een industriële uitstraling.

2. Marmoleum Selected by Piet Boon (Piet Boon09)

Marmoleum Selected by Piet Boon (Piet Boon09)De Marmoleum Selected by Piet Boon (Piet Boon09) heeft een gitzwart vloeroppervlak met een antraciet kleurige finish waardoor diepte lijkt te ontstaan. De donkere kleur geeft de vloer karakter en past in een tijdloos interieur.

3. Marmoleum Thuis selectie vloer (yellow moss 3362)

Marmoleum Thuis selectie vloer (yellow moss 3362)De Marmoleum Thuis selectie vloer (yellow moss 3362) is er één voor de echte retro fanaten. De kleur van de vloer houdt het midden tussen mosterd geel en mosgroen en accentueert prachtig met houten meubelen en accessoires. Hoe neutraler de inrichting, hoe meer de vloer tot zijn recht komt.

4. Marmoleum Thuis Selectie (beton 3706)

Marmoleum Thuis Selectie (beton 3706)Met de Marmoleum Thuis Selectie (beton 3706) vloer in huis is het net of je op echt beton loopt, maar dan met de zachtheid van marmoleum onder je voeten. De vloer complementeert een modern interieur met strak design en tijdloze uitstraling.

5. Novilon pvc stroken in ‘zacht beton’

Novilon pvc stroken in ‘zacht beton’De Novilon pvc stroken in ‘zacht beton’ (S67416) look geven het interieur een licht en tijdloos design. Het lichtgrijze vloeroppervlak matcht goed met licht houten meubelen. Voor een stoerder uiterlijk kies je bijvoorbeeld voor donkere accessoires met trendy design.

6. De aged grey (W66136) Novilon vtwonen pvc stroken

De aged grey (W66136) Novilon vtwonen pvc strokeDe aged grey (W66136) Novilon vtwonen pvc stroken is echt onze favoriet als het gaat om het creëren van een stoere tijdloze vloer met lef! Het kleurverloop van donkergrijs/bruin naar donker antraciet geeft het verweerde effect wat perfect past bij een industriële inrichting.

7. Novilon vtwonen pvc tegels

Novilon vtwonen pvc tegelsDoor het kleurverloop in de Novilon vtwonen pvc tegels (steel S67428) lijkt er diepte te ontstaan wat de ruimte een stoer karakter geeft. De tegels zijn verkrijgbaar in 80x40cm.

8. Novilon vtwonen beton I (7314)

Novilon vtwonen beton I (7314)De Novilon vtwonen beton I (7314) vloer zet de toon als stoer vloeroppervlak. De lichtgrijze betonnen kleur combineert strak en stijlvol met lichte (pastel)tinten in het interieur.

9. Novilon prima vloer (89075)

Novilon prima vloer (89075)De Novilon prima vloer (89075) in de kleur beton 2 geeft ieder interieur de perfecte basis voor een strakke en stijlvolle uitstraling. De stroken zijn in kamerbreed formaat verkrijgbaar waardoor het bijna niet van echt beton te onderscheiden is. De lichte kleurschakering in de grijstinten geeft optische ruimte aan het vertrek.

10. Novilon viva steen & design modern vloer (5809)

Novilon viva steen & design modern vloer (5809) Deze donkergrijze Novilon viva steen & design modern vloer (5809) biedt de perfecte basis voor elke industriële inrichting. Door het antraciet grijze tegeloppervlak krijgt de ruimte een strak en stoer design en biedt de vrijheid om naar hartenlust te combineren met kleur en vorm in het interieur. Door de donkere uitstraling past de vloer mooi in de keuken, de gang of in een werkruimte.

nog meer: 3x Anders