kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dag 8 #kleinwoongeluk: share!

Geluk werkt aanstekelijk. Net als onze happy pages! Maak vandaag een print van jouw favoriete happy page en stop het bij je buren in de brievenbus. Geluk kan zo eenvoudig zijn. 

poster

Oh happy day!

Wij worden echt instant gelukkig van happy pages! Jij ook? Volg dan onze happy page-pagina op Pinterest en blijf zo op de hoogte van de allermooiste posters. Ook hier vind je de leukste happy pages terug: volledig printklaar! Nu alleen nog een mooi plekje aan de wand vinden. Hoe ga je te werk? Deze vier stappen volgen et voilà! Binnenkort ben jij een pro in lijsten en prints aan de muur hangen.

Geen plaats meer aan de muur? Overweeg dan het idee van blogger Elske: ze plaatste happy pages op de tafel en legde er een transparant tafelzeil overheen.

Ook Dorothee van The Fresh Light integreert graag happy pages in haar interieur: ‘Posters, prints en quotes zorgen voor een persoonlijk accent in je interieur, en maken meteen duidelijk waar je voor staat.’ Ze verzamelde 8 leuke posters om gratis te downloaden.

4x shoptips

shopping share

12 dagen #kleinwoongeluk

Woongeluk zit in kleine dingen en soms is het fijn om daar weer even op gewezen te worden. Dat doen we graag! We delen daarom 12 dagen elke dag een portie woongeluk in de vorm van een opdracht. Doe je mee?

PS. Deel jouw 12 dagen met ons op social media met #kleinwoongeluk

Het woongeluk van gisteren gemist? Hier vind je ‘m terug.

Beeld: Fotografie Dorothee Dubois (www.thefreshlight.com) | Styling Katrien Vernaillen (www.interiorblonde.be)

nog meer: klein woongeluk