Van rommelzolder naar droomkamer

beeld vtwonen Beeld

Heb jij ook zo’n zolder die je niet gebruikt. Nou ja, alleen voor de opslag van oude rommel en als huisvesting voor stof en spinnen? Je weet wel, zo’n donkere vergeten ruimte onder het dak waar je liever niet al te vaak komt. Zonde, want zou het niet geweldig zijn als je die rommelzolder zou kunnen transformeren in een fijne plek met heel veel daglicht en een zee van extra ruimte? (promotie)

Lees verder onder de advertentie

Jouw droomzolder

Een fraaie slaap- of logeerkamer, een superleuke kinderspeelkamer, een prachtige werkkamer of kantoor, een gezellige hobbyruimte, een coole tiener hangout, een zen yogaruimte of gewoon een fijn stekkie voor jezelf. Hoe zou jouw droomzolder eruit zien? Dat is namelijk de eerste vraag die je je moet stellen als je aan een zolderverbouwing denkt. Met Velux producten zijn de mogelijkheden eindeloos, maar één ding is zeker; wat ooit je oude vieze rommelzolder was, wordt nu je favoriete plek in huis!

The sky is the limit

Een voordeel van een zolder is dat je hoog zit en dat je dus kunt genieten van een fantastisch vrij uitzicht. Met Velux uitzettuimelvensters is ’the sky the limit’ en creëer je naast een zee van licht in je kamer ook een panoramisch uitzicht over stad en land. Deze dakramen zorgen voor een ongehinderd uitzicht, omdat ze scharnieren aan de bovenzijde en je ze helemaal naar buiten uit kunt klappen.
Je kunt bijvoorbeeld natuurlijk ook verschillende dakramen direct naast elkaar of boven elkaar plaatsen voor nog meer ruimtelijkheid. Bij Velux noemen ze dat daglichtsystemen. Daglichtsystemen zorgen voor meer daglicht, meer frisse lucht en, verhogen het wooncomfort. En als je kiest voor extra glazen gevelelementen onder de dakramen kun je zelfs vanuit je bed of stoel één zijn met je omgeving. De zolder voelt hierdoor mega ruimtelijk aan.

Een complete make-over

Je kunt van je zolder een echt droomparadijs maken. Bij Janneke en Mark uit Valkenswaard mag je dat gerust letterlijk nemen. Zij wonnen vorig jaar namelijk een complete Velux zolder make over ter waarde van 25.000 euro. Het stel had de wens hun niet-geïsoleerde jaren dertig zolder om te toveren tot een modern en licht slaapparadijs met veel kastruimte. Er werd maar liefst 29 m2 aan extra ruimte gecreëerd en het resultaat is echt verbluffend.

Laat je inspireren door Velux voor licht, lucht en ruimte in huis.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Over Velux

Velux dakramen, lichtkoepels en lichtstraten zijn echt een begrip. Al ruim 70 jaar creëert Velux met behulp van daglicht, frisse lucht en meer ruimte betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Ook voor bijpassende artikelen, zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten, kun je bij Velux terecht.

Lees verder onder de advertentie