Woonstijl: een landelijk interieur

beeld vtwonen Beeld

Een landelijk interieur is al jaren de favoriet van velen. Helemaal niet gek, want deze woonstijl kenmerkt zich door gezelligheid, knusheid en huiselijkheid. Een perfecte woonstijl om bij thuis te komen. Ben jij fan van deze woonstijl? Wij zetten speciaal voor jou de mooiste landelijke meubels, accessoires en merken op een rij.

Lees verder onder de advertentie

Landelijke woonkamer

De landelijke woonkamer kenmerkt zich door het gebruik van lichte kleuren, natuurlijke materialen en stoere accenten. Favoriete kleuren zijn crème, beige, wit, grijs- en bruintinten. Populaire materialen zijn riet, hout en zink. Daarnaast hoef je je in de landelijke woonkamer niet in te houden met woonaccessoires. Warmte is belangrijk in het landelijke interieur. Zowel letterlijk als figuurlijk. Dus een grote hoeveelheid kaarsen, kandelaars, plaids en windlichten maken de ruimte gezellig en persoonlijk.

Afkijken mag: de mooiste binnenkijkers met een landelijke woonstijl.

Landelijke slaapkamer

Landelijk wonen kan niet alleen in de woonkamer, maar door het hele huis. Maak in de rest van het huis gebruik van dezelfde kleuren en materialen om ervoor te zorgen dat het een geheel blijft. In een landelijke slaapkamer kies je bijvoorbeeld voor een houten of smeedijzeren bedframe, linnen gordijnen of shutters. Met een grof gebreid wollen plaid en kussens in wit, beige of bruintinten style je jouw landelijke slaapkamer af.

Lees verder onder de advertentie

Kijk ook even hier: Zo pas je landelijk wonen zelf toe en Stappenplan voor een landelijk interieur.

beeld vtwonen Beeld

Onze favorieten voor in een landelijk interieur:

Lees verder onder de advertentie

Landelijke merken

Bij deze merken en winkels vind je verf, accessoires en meubels die perfect passen in een landelijk interieur:

Pure & Original, d’Imago, Combitex, Bloomingville, Piet Hein Eek, Beukers vloeren, Rivièra Maison, Mara Skujeniece, Sissy-Boy, Gervasoni, HKliving, De Troubadour, Jan van IJken, Schijf Restoric

Bron: beeld 1: styling Esther Loonstijn, fotografie Anouk de Kleermaeker | beeld 2: styling Esther Loonstijn, fotografie Louis Lemaire

Lees verder onder de advertentie